luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEDan Negru: Dacă-i respectăm pe cei care stau la coadă la Catedrala...

Dan Negru: Dacă-i respectăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului…

Realizatorul de televiziune Dan Negru a comentat respectul cu care mass-media și opinia publică tratează felul în care britanicii îi aduc un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Dan Negru a spus că dacă acest pelerinaj este admirabil, atunci așa ar trebui să fie și pelerinajele românilor la sfinții lor dragi.

„Așa cum e admirabil că mii de oameni vin in pelerinaj in Londra la sicriul reginei, e admirabil și că mii de oameni merg in pelerinaje religioase oriunde in lumea asta, la Iasi, la Fatima sau la Mecca.
Respectul e cea mai bună dovadă de iubire.
Dacă-i respectam pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului…”, a comentat Dan Negru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

 1. daca-i respectam pe cei care se inchina la icoana Tembelizatorului
  (atarnata pe perete)
  inseamna ca am ajuns rau.
  (dan negru e un cabotin,
  s-a inventat dupa Nosferatu)

 2. bravo

  avem multă muncă să invățăm iar poporul român să se respecte

  propaganda a creat clișee și reflexe pavloviene ca românii să se deprecieze și să se scuipe singuri, in timp ce fac pipi pe ei când străinii fac ceva, orice. atunci e vaaai, ce superiori sunt și model de civilizație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate