ȘTIRIAUR desființează gestul de a îngenunchea în fața Black Lives Matter. George...

AUR desființează gestul de a îngenunchea în fața Black Lives Matter. George Simion: Îngenunchem doar în fața lui Dumnezeu!

Partidul AUR a criticat gestul jucătorilor echipei naționale de fotbal a României de a îngenunchea – cu două excepții – în fața Black Lives Matter.

România a pierdut în fața Angliei, scor 0-1, înregistrând prima înfrângere din istorie în fața acestei țări.

Într-o postare de pe facebook, cei de la AUR au scris despre jucătorii reprezentativei că formează „o națională în genunchi, la propriu și la figurat”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„O națională în genunchi, la propriu şi la figurat: obișnuiți să îngenuncheze în fața adversarilor, jucătorii echipei naționale de fotbal au mers astăzi şi mai departe, luând decizia de a îngenunchea la propriu, luând astfel parte la campania corect politică a stângii globaliste #blacklivesmatter”, a reacționat AUR.

AUR s-a întrebat dacă jucătorii naționalei ar fi făcut aceleași lucruri pentru românii uciși recent.

„ *Oare acești pseudo-„atleți ai luptei anti rasiste“ ar reacționa în vreun fel dacă le-ar fi solicitat să facă același gest pentru Mihai Spătaru (șoferul de TIR ucis în Franța) sau pentru Barbu Zaharia (bărbatul ucis de polițiști în Pitești)? Viețile românilor nu contează?!”, sună mesajul.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La rândul său, George Simion a scris și el o reacție semnificativă: „Îngenunchem doar în fața lui Dumnezeu!”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. O tara cu mentalitate de slugi,constiinte spalate pe creier si milogi ai neomarxismului.De ce fotbalistii ar fi altfel?Doar sunt educati si crescuti de societatea romaneasca devenita europeana adica pupatoare de buci straine.Razvan Burleanu e reprezentantul cel mai elocvent al acestei generatii de lachei .Gunoaiele astea fac diferenta intre Romania ingenuncheata si Polonia care a stat in picioare cu demnitate.A se vedea cazul Coltescu.Cat priveste ce va mai face aceasta echipa asazisa nationala mai departe ne doare fix in cur.Se poate desfiinta oricum consuma de pomana banii statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...