vineri, aprilie 12, 2024
ȘTIRIAdrian Papahagi tună pe tema noilor buletine: E o mizerie, că pe...

Adrian Papahagi tună pe tema noilor buletine: E o mizerie, că pe furiș ca hoții, guvernanții introduc ideologia genderistă.Nu mai am nicio îndoială asupra agendei stângiste parșive a regimului Iohannis

Profesorul Adrian Papahagi a criticat dur noile acte de identitate propuse de autorități. El a spus că „guvernanții din România introduc ideologia genderistă pe cartea de identitate”.

Adrian Papahagi a exemplificat cu modele de buletin din alte țări, care nu au schimbat „sexul” cu „genul”, precum Franța, Spania sau Italia.

„E o mizerie că, pe furiș, ca hoții, guvernanții din România introduc ideologia genderistă pe cartea de identitate. Nu mai am nicio îndoială asupra agendei stângiste parșive a regimului Iohannis.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Mai mult chiar, România pare să facă un pas pe care alte țări din UE nu-l fac, înlocuind rubrica “Sex” cu “Gen” pe noile cărți de identitate.
Nu există o mie de genuri, ci două sexe obiective, pe care le poate constatata ușor orice polițist într-o gheretă la aeroport sau la un control în trafic. Există bărbați și femei, punct. Dacă ne apucăm să trecem fanteziile tuturor în buletin, unde ajungem?
Au prevăzut genialii Iohannis și Cîțu toate celelalte litere care vor fi trecute în buletin pe lângă F și M, dacă tot au deschis această cutie a Pandorei ideologizate, sau doar vor să arate la Bruxelles că sunt în avangarda cretinismului genderist?”, a scris Papahagi.

Reamintim că R3media a atras atenția asupra faptului că noile acte de identitate au eliminat rubrica „sex” de pe buletin, înlocuind-o cu „gen” și că în dreptul României apare emblema Uniunii Europene.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

2 COMENTARII

  1. Incă o confirmare pentru toți că au votat „centru-dreapta” și au primit stânga radicală.

    un președinte care vă insultă că sunteți xenofobi și homofobi dar care n-a mișcat un deget să oprească jaful pădurilor deși are serviciile in mână.

    dar cum să deranjeze Ambasadele? Ce, de aia l-au pus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE