ACTUALITATEActorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat statul în judecată din...

Actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat statul în judecată din cauza certificatului verde

Actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat în judecată Guvernul României, Ministerul Afacerilor de Interne şi CNCAV din cauza certificatului verde. Cei doi cer introducerea certificatului galben sau roşu pentru persoanele care nu pot face vaccinul împotriva coronavirusului.

Eugen Cristea a declarat într-o intervenţie telefonică la România Tv că atât el, cât şi soţia sa au dat statul în judecată din cauza certificatului verde.

Actorul a dezvăluit la emisiunea lui Victor Ciutacu faptul că, din cauza problemelor de sănătate, medicul de familie le-a recomandat lui şi soţiei sale să nu facă vaccinul împotriva coronavirusului. Eugen Cristea le reproşează autorităţilor că nu s-au gândit la persoanele care se află într-o asemenea situaţie în momentul în care au introdus obligativitatea certificatului verde în centrele comerciale şi în alte instituţii publice.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Am făcut o cerere prin care chemam in judecata Guvernul Romaniei, MAI şi CNCAV. Semnalam faptul ca amândoi facem parte dintr-o categorie care nu a fost incadrata nicaieri. Amânadoi avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul impotriva coronavirusului, din cauza unor probleme de sănătate.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Vrem sa beneficiem si noi de un certificat galben sau rosu prin care sa avem acces în toate locurile in care momentan nu putem intra din cauza Hotararii de Guvern. Vrem sa mai mergem si noi la spectacolele colegilor nostri, să mai intrăm din cand in cand sa mai luam si noi o haina, un parfum sau un deodorant.

Aceasta hotarare de guvern îi pune pe cei care sunt in situatia noastra intr-o situatie de umilinta. Ne dorim sa ne aparam fara a incalca reguli si legi. Ceea ce am facut noi nu inseamna un indemn la nesupunere, ci la asezarea pe fagasul unor linii corecte a unor oameni care au facut mult pentru statul roman”, a declarat actorul la România TV.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...