ACTUALITATEA fost identificat „Andrei Ilarie”, cel care a amenințat-o pe Maia Morgenstern:...

A fost identificat „Andrei Ilarie”, cel care a amenințat-o pe Maia Morgenstern: un tânăr cu probleme psihice din București

Un tânăr de 25 ani din București, cu afecțiuni psihice, a fost condus la o secție de poliție și este cercetat de autorități în cazul amenințărilor cu moartea transmise actriței Maia Morgenstern, anunță Inspectoratul General de Poliție.

Un echipaj de poliție, însoțit de mama tânărului, s-a deplasat la domiciliul său pentru a ridica echipamentul informatic folosit de tânăr, urmând a fi predat de bunăvoie de aceasta, potrivit comunicatului citat.

Maia Morgenstern a făcut public un mesaj primit pe adresa Teatrului Evreiesc de Stat, în care este amenințată în termeni violenți. Mesajul a ridicat semne de întrebare asupra autorului, identificat ca „Andrei Ilarie”,  din cauza limbajului de multe ori incoerent folosit.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a scris la sfârșitul mesajului că este „din partea AUR”. Liderul formațiunii, George Simion, a negat orice legătură și a condamnat amenințările.

In ancheta privind depistarea persoanelor care au transmis mesajul de amenințare actriței Maia Morgenstern s-ar fi implicat și Serviciul Român de Informații.

Astfel, după identificarea IP-urilor de calculator, politiștii au făcut perchezitii informatice la domiciliile a două persoane, din București și din Timișoara.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

 1. Mă bucur mult (că s-a elucidat problema). Mi-e teamă însă, văzând ce scriu unii, că dacă va fi “prelucrat”, chiar și așa, acest tânăr va deveni un și mai aprig instrument de defăimare al partidului AUR. Oare ne-am imbecilizat atât de tare ca români și am devenit ca nație atât de lipsiți de “Duhul adevărului” , încât să reușească o atât de penibilă diversiune operativă de tip “false flag”, astfel încât să meargă la acest popor? Sper, totuși, să nu…

  “Alexandru Muraru, reprezentantul special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei, dar şi consilier onorific al prim-ministrului, a cerut Poliţiei „să ancheteze de urgenţă cazul atacului antisemit la adresa dnei Morgenstern şi să ia în considerare că parlamentari ai AUR elogiază criminali de război de la tribuna Parlamentului încurajând astfel acţiunile antisemite”.

 2. E clar că nici un partid nu s-ar ocupa cu asemenea chestii, era clar că e sau diversiune sau un dereglat mental. Acum s-a clarificat. Păcat că Maia Morgenstern nu a mers direct la politie și a făcut jocul nebunului. Dacă omul are certificat psihiatric e clară chestia.

  Aștept să se găsească și autorul vandalizării bisericii, să știm și acolo cum stăm.

 3. Mie îmi e teamă să nu fie o înscenare inclusiv asupra tânărului – oricum, la rândul său o victimă și vrednic de milă. Am recitit scrisoarea și e foarte ciudată, zici că a fost tradusă cu google translate din altă limbă.

  Pentru Maia Morgenstern mi-am pierdut cumva respectul sau cel puțin sunt dezamăgit (n-are absolut nici o legătură cu etnia dânsei). Mi-a duc aminte de interviurile alături de Mel Gibson (un mare trăitor – sper să cunoască Ortodoxia, dacă n-a făcut-o deja), în care actrița afirma că în timp ce o juca pe Maica Domnului, a avut parte de mai multe revelații și epifanii, dar și că frați evrei sus puși au urât-o și înjurat-o teribil, creându-i mari probleme în industria artistică pentru că a acceptat și și-a asumat respectivul rol.

  Probabil ca aceeași au reușit zilele acestea s-o constrangă spre a-și spăla respectivul “păcat”…

  Zile ciudate… Dumnezeu să ne miluiască pe toți.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...