joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEMihai Neamțu: Sfârșitul cumințeniei

Mihai Neamțu: Sfârșitul cumințeniei

Scriitorul și cunoscutul comentator Mihai Neamțu a comentat, pe pagina sa oficială de facebook, ultimele nenorociri care au zguduit țara noastră: de la accidentul de la 2 mai, la promovarea „comportamentelor sexuale bizare”.

„Tineri drogați la volan ucid copii nevinovați. Adolescenți dependenți de alcool și pornografie. Tați abuzivi și mame degenerate. O lume dincolo de bine și de rău.

Comportamente sexuale bizare devin astăzi norme aplaudate la scenă deschisă iar perversitatea diversității a devenit noul canon literar-estetic al Stângii radicale.

E penibil, ni se spune, să mai îngenunchezi, să te rogi, să te închini într-o biserică. Nu-s deloc ciudate, în schimb, discuțiile despre masturbarea la doar patru anișori și nici apucăturile orgiastice care fac din oamenii raționali niște patrupede behăitoare.

După câțiva ani de îndoctrinare la școala progresismului, inima omului nu mai poate distinge urâtul de frumos, adevărul de minciună sau binele de rău.

Dispare și diferența dintre lucrurile cu adevărat importante și problemele triviale: mofturi, răzgâieli, prostii.

Nesocotim eroii, umilim dascălii, vandalizăm statuile, ardem steagul național (și arborăm drapelul sexual), batjocorim soldații, hulim polițiștii, denigrăm slujitorii altarelor, însă vrem să impunem copiilor educația sexuală încă din primii ani de grădiniță… Și dăi, și luptă…

Copiem din Occident formele fără fond, iar nu lucrurile bune și serioase. Mimetismul pseudocultural și maimuțăreala artistică iau locul atitudinii curajoase, individualismului creator sau gândirii libere.

Rezultatul? Moartea bunului simț. Sfârșitul cumințeniei. Suflete care doar se agită precum niște frunze uscate, bătute de vânt”, a scris Neamțu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. batjocorim soldații?????

    VIDEO. Armata a ieșit pe străzi. Imagini din Piața Unirii din București

    25 mar. 2020 · Armata Română a ieșit în patrulare pe străzile din București, în contextul stării de urgență, de astăzi de la ora 12:00 intrând în vigoare …

    -inca stiu ce ai facut in ’89!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE