ACTUALITATEMaia Morgenstern spune că a primit amenințări semnate „Partidul AUR”. George Simion:...

Maia Morgenstern spune că a primit amenințări semnate „Partidul AUR”. George Simion: Este evident o INTOXICARE ce trebuie pedepsită în cel mai aspru mod

Actrița Maia Morgenstern a anunțat că a primit, pe adresa Teatrului Evreiesc de Stat, mai multe amenințări cu moartea, semnate „din partea partidului AUR”.

„Iată ce primesc de sărbătoare de Pesach. Cu ocazia Zilei Teatrului”. Ea a publicat şi capturi de ecran ale e-mail-ului primit pe mai multe adrese Teatrului Evreiesc de Stat.

Mesajul, plin de amenințări și exprimări ciudate precum „Adun o mică comunitate de oameni cu minte similară, indivizi și oameni din cartierul meu”, este trimis de un anume Andrei Ilarie. La finalul mesajului, „Andrei Ilarie” scrie că ar fi „Din partea partidului AUR”.

Co-președintele AUR, George Simion, a reacționat imediat și a denunțat mesajul, anunțând că formațiunea sa n-are nicio legătură cu presupusul autor.

„Alianța pentru Unirea Românilor a luat act cu stupefacție de atacul degradant, antisemit și suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit și îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii evreiești în România, o cultură care face parte din fibra culturală a poporului român.

Suntem consternați în fața acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenței că acest incident trist, survenit în chip programatic cu ocazia Paștelui evreiesc, este o intoxicare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod.

Dorim să informăm opinia publică din România că cetățeanul numit Andrei Illarie NU este membru al Alianței pentru Unirea Românilor. Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze și să pedepsească făptașul cu celeritate.

Suntem alături, cu spiritul treaz și inima vrednică, de doamna Maia Morgenstern și de întreaga comunitate evreiască din România care acum sărbătorește Paștele, marea sărbătoare a eliberării din robie a poporului evreu.

Sus să avem inimile!”, a reacționat AUR.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Diversiune ieftină! Misiunea este ca alți 5-10 descreierati să trimită mailuri compromițătoare și astfel să se zică: vedeți, există antisemitism în România. Și să discrediteze nu doar AUR, ci și pe români. Totul dupa ce Dan Tanasa s-a certat cu un USR-ist, care ar fi, zice-se, din servicii.

    Nu există antisemitism în România! Inclusiv ortodoxia noastră îl interzice. Noi trebuie să luptăm cu diavolul, cu propriile păcate și cu nedreptatea. Este o mare nedreptate, strigătoare la cer, să numești poporul acesta amărât al nostru – cu toate păcatele și prostia sa – dar totuși un popor foarte iubitor de străini, a fi antisemit.

    Să nu intram in jocul lor meschin, precum niște idioți utili. Poporul evreu majoritar și profund, astăzi suferă exact precum noi sau poate chiar mai rău. Evreii antisionisti sunt aproape martirizati. Diliii care au tot atacat bisericile romanesti din Israel sunt marginali și susținuți de o minusculă elită nebună, plină de bani, care lucrează taina fărădelegii. Ei nu sunt reprezentativi pentru poporul evreu, cum nici infierbantatii idioți utili din România (vreo 10-20 la număr) nu sunt reprezentativi pentru poporul nostru.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...