luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEZdenek Romanek, șeful Raiffeisen Bank România: Am vorbit cu cei nemulțumiți, sincer,...

Zdenek Romanek, șeful Raiffeisen Bank România: Am vorbit cu cei nemulțumiți, sincer, ca de la români la români. Trecem printr-o perioadă grea, generată de contextul aderării la spațiul Schengen

Pe adresele de email ale clienților Raiffeisen Bank a fost transmis un mesaj din partea lui Zdenek Romanek, CEO al Raiffeisen Bank România.

„Dragi clienți,

Datorita încrederii pe care ne-o acordați, suntem azi o banca puternica, bine capitalizata, cu o poziție de lichiditate solida. Fără îndoială, împreună, ne vom continua dezvoltarea și în 2023, pe aceste fundamente sănătoase.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ultimele două săptămâni, alături de cei 5.000 de colegi din Raiffeisen Bank, am trecut printr-o perioada marcata de multa nemulțumire, generată de contextul aderării la spațiul Schengen.

Susținem pe deplin aderarea României la spațiul Schengen. Ne-am luat un angajament ferm pentru sprijinirea autorităților în următoarele etape ale procesului.

Știm că și dumneavoastră, clienții noștri, sunteți dezamăgiți de acest rezultat intermediar.

Echipa din Raiffeisen a discutat despre aceasta situație cu unii dintre clienții noștri, cei care si-au exprimat deschis nemulțumirea. A vorbit cu fiecare dintre ei. Sincer, ca de la români la români, care își doresc ce e mai bine pentru țară și pentru dezvoltarea ei.

Suntem o bancă în care lucrează buni profesioniști români, care vin la serviciu să răspundă nevoilor dumneavoastră, prin servicii digitale simple și prin consultanța financiară menită să vă susțină proiectele personale sau de business.

Vă doresc Sărbători fericite și un an nou cu bine!

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordați în fiecare zi!”, e mesajul transmis de Zdenek Romanek, CEO Raiffeisen Bank România.

Reamintim că Banca Raiffeisen a început să fie boicotată de români imediat după ce Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen. Și alte bănci sau companii austriece, printre care BCR – Erste Bank, OMV, petrom și RedBull au avut parte de același tratament din partea cetățenilor țării noastre.

De asemenea, CEC Bank, instituție bancară deținută de statul român, s-a arătat deschisă pentru a-i primi pe clienții nemulțumiți de băncile austriece.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate