ACTUALITATEGermania: Landul Saxonia plănuiește o „închisoare corona” pentru cei care refuză carantina...

Germania: Landul Saxonia plănuiește o „închisoare corona” pentru cei care refuză carantina sau o încalcă în mod repetat

Landul Saxonia plănuiește o „închisoare corona”, în care să fie închiși cei care refuză carantina sau o încalcă în mod repetat, anunță Bild.de.

Pentru această închisoare o să fie folosită o clădire destinată, din 2017 până în prezent, migranților din Dresda. Acum, clădirea este în curs de modernizare.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Potrivit sursei citate, încă de anul trecut, ministrul Sănătății, Petra Köpping, propusese internarea la psihiatrie a celor care refuză carantina. Ulterior, s-a renunțat la această propunere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...