ACTUALITATEGermania: Landul Saxonia plănuiește o „închisoare corona” pentru cei care refuză carantina...

Germania: Landul Saxonia plănuiește o „închisoare corona” pentru cei care refuză carantina sau o încalcă în mod repetat

Landul Saxonia plănuiește o „închisoare corona”, în care să fie închiși cei care refuză carantina sau o încalcă în mod repetat, anunță Bild.de.

Pentru această închisoare o să fie folosită o clădire destinată, din 2017 până în prezent, migranților din Dresda. Acum, clădirea este în curs de modernizare.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Potrivit sursei citate, încă de anul trecut, ministrul Sănătății, Petra Köpping, propusese internarea la psihiatrie a celor care refuză carantina. Ulterior, s-a renunțat la această propunere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate