marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATECEC Bank îi cheamă pe românii supărați pe băncile austriece

CEC Bank îi cheamă pe românii supărați pe băncile austriece

CEC Bank, instituție bancară deținută de statul român, încearcă să profite de valul de repulsie față de afacerile austriece, după refuzul acestei țări de a vota pentru primirea României în Schengen.

Astfel, CEC a postat pe pagina de facebook un mesaj pentru cei care s-a gândit „să schimbe banca”. Aluzia este la BCR și Raiffeisen.

Reamintim că liderul pieței bancare românești este Banca Transilvania, după cum relata ZF la finalul anului trecut.Banca Transilvania este o bancă românească fondată în 1994.

Alte două bănci românești, CEC Bank și EximBank – ambele deținute de statul român, sunt pe locurile 7, respectiv 10 în acest top.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. sa nu faca si cu CEC cum au facut cu hidroelectrica, a atras toti clientii la ei cu preturi de dumping, dar, ce sa vezi, multi nu si-au primit facturile nici dupa 2-3 ani.. cand le vor primi, vor avea o surpriza, cu siguranta neplacuta

  2. B.T.R.-ul nu mai e bancă românească. A fost, da, dar acum e a nu știu cărui fond de…
    Iar EximBank-ul este doar pentru persoane juridice. Și au multe scandaluri în legătură cu credite date puliticienilor mioritici, credite date pe „ochi frumoși”.

    • SIF-urile şi fondurile de pensii private Pilon 2 şi-au majorat expunerea la Banca Transil­va­nia pe parcursul anului 2019 de la 30,5% la 36,4%, ceea ce înseamnă că pe fondul achi­ziţiilor din ultimul an aceşti institu­ţionali români au ajuns cei mai mari acţionari ai băncii de la Cluj, arată calculele realizate de Ziarul Financiar.

      • despre sif-uri e greu de spus cine le controleaza, iar fondurile de pensii nu stiu sa fie vreunul romanesc.. nu m-as hazarda sa afirm ca BT e romaneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE