luni, martie 20, 2023
ACTUALITATECEC Bank îi cheamă pe românii supărați pe băncile austriece

CEC Bank îi cheamă pe românii supărați pe băncile austriece

CEC Bank, instituție bancară deținută de statul român, încearcă să profite de valul de repulsie față de afacerile austriece, după refuzul acestei țări de a vota pentru primirea României în Schengen.

Astfel, CEC a postat pe pagina de facebook un mesaj pentru cei care s-a gândit „să schimbe banca”. Aluzia este la BCR și Raiffeisen.

Reamintim că liderul pieței bancare românești este Banca Transilvania, după cum relata ZF la finalul anului trecut.Banca Transilvania este o bancă românească fondată în 1994.

Alte două bănci românești, CEC Bank și EximBank – ambele deținute de statul român, sunt pe locurile 7, respectiv 10 în acest top.

 

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. sa nu faca si cu CEC cum au facut cu hidroelectrica, a atras toti clientii la ei cu preturi de dumping, dar, ce sa vezi, multi nu si-au primit facturile nici dupa 2-3 ani.. cand le vor primi, vor avea o surpriza, cu siguranta neplacuta

  2. B.T.R.-ul nu mai e bancă românească. A fost, da, dar acum e a nu știu cărui fond de…
    Iar EximBank-ul este doar pentru persoane juridice. Și au multe scandaluri în legătură cu credite date puliticienilor mioritici, credite date pe „ochi frumoși”.

    • SIF-urile şi fondurile de pensii private Pilon 2 şi-au majorat expunerea la Banca Transil­va­nia pe parcursul anului 2019 de la 30,5% la 36,4%, ceea ce înseamnă că pe fondul achi­ziţiilor din ultimul an aceşti institu­ţionali români au ajuns cei mai mari acţionari ai băncii de la Cluj, arată calculele realizate de Ziarul Financiar.

      • despre sif-uri e greu de spus cine le controleaza, iar fondurile de pensii nu stiu sa fie vreunul romanesc.. nu m-as hazarda sa afirm ca BT e romaneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate