joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVladimir Putin și-a cerut scuze față de Israel, după comentariile lui Serghei...

Vladimir Putin și-a cerut scuze față de Israel, după comentariile lui Serghei Lavrov privind „sângele evreiesc” al lui Adolf Hitler

Președintele rus Vladimir Putin i-a prezentat joi scuze premierului israelian Naftali Bennett pentru afirmațiile făcute de șeful diplomației rusești, Serghei Lavrov, care a spus că Adolf Hitler avea „sânge evreiesc”, potrivit unui comunicat al biroului lui Naftali Bennett, conform Le Figaro.

„Primul-ministru a acceptat scuzele președintelui Putin pentru comentariile lui Serghei Lavrov și i-a mulțumit acestuia pentru clarificarea atitudinii sale față de poporul evreu și memoria Holocaustului”, se arată în comunicat.

Amintim că, acum câteva zile, Serghei Lavrov, a făcut acele afirmații pentru a aduce încă un argument în întărirea ipotezei că Ucraina ar fi stat „nazist”, întrucât președintele Volodimir Zelenski are origini evreiești, precum avea și Adolf Hitler.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Aș putea greși, dar Hitler avea și sânge evreu. [Faptul că Zelenski este evreu] nu înseamnă absolut nimic. Înțelepții evrei spun că cei mai înflăcărați antisemiți sunt de obicei evreii”, a declarat ministrul de Externe al Federației Ruse, în cadrul unui interviu la programul TV italian „Zona Bianca”, duminică.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Cred că altceva (un ADEVĂR rostit răspicat de Lavrov, fără posibilitatea de-a reuși să fie „cosmetizat” de către ambasadorul Rusiei în Israel, Anatoli Viktorov, convocat deja la Ministerul israelian de Externe) i-a deranjat pe iudaici, faptul că diplomatul rus a afirmat că „ cei mai înflăcărați antisemiți sunt, de regulă, evreii”. Abilitatea lui Lavrov ca și inteligența sa arhicunoscută au dat roade, dacă ar fi să luăm în calcul „vizita de curtoazie”, de la începutul operațiunii Z a Federației Ruse în Ucraina, a prim-ministrului israelian Naftali Bennet la Kiev, apoi la Moscova. Ceea ce „ovreiașul” a discutat cu Putin între 4 ochișori n-a fost bine primit de „Înalta Poartă” (Washingtonul), fiindcă imediat după întrevederea de la Kremlin a lui Bennet „ajutoarele și împrumuturile” americane pentru Zelenski și gașca sa de criminali din batalioanele Azov și Sectorul de Dreapta s-au dublat. Participativ la proces a fost inclusiv Israelul!
    Prin urmare, faptul că tot mai multe voci occidentale, unele aparținând unor istorici și cercetători de renume, încep să conteste Holocaustul, socotindu-l o invenție, aducându-se și dovezi în acest sens, o așa-zisă exterminare a naziștilor care ar reduce drastic consistentele avantaje materiale de care beneficiază evreimea la ora actuală, minciuna uciderii în masă a fost confirmată, practic, într-o manieră mai voalată, ce-i drept, de către vorbele ministrului de externe al Rusiei. Acest aspect precum și discuțiile eșuate de la Moscova, au iritat la culme membrii Knesset-ului în frunte cu șeful lor. Sunt convinsă că le va trece supărarea atunci când vor avea de-a face cu Iranul, iar Rusia și China vor trebui să intervină „conciliant”….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE