ACTUALITATEVlad Mixich, fost consilier al lui Vlad Voiculescu, despre protestatari: Bezmetici....

Vlad Mixich, fost consilier al lui Vlad Voiculescu, despre protestatari: Bezmetici. Fiecare om ieșit astăzi la aceste proteste ridicol – grețoase nu este un român adevărat, ci un prostan-manipulat

Dr. Vlad Mixich, fost consilier al Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, consideră că la protestele din țară au ieșit „sute” de oameni, nici vorbă de „mii”, deși imaginile video îl contrazic.

El afirmă că cei din țară ieșiți în stradă sunt „bezmetici” și fac parte din categoria „prostan-manipulat”.

„Ce scriu în seara asta e fără mănuși pentru că mi se pare grețos, dar în bună măsură și periculos. E dreptul oricui să protesteze în stradă, chiar dacă își cere dreptul la prostie. Până la urmă prostia, în starea ei pură, e și ea un drept al omului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dar scandarea de „libertate” țipată în seara asta de câteva sute de oameni (mii? nici vorbă, i-am văzut cu proprii ochi, mii sunt poate dacă numeri adunații bezmetici de prin toată țara), scandarea asta în acest context este o flegmă imensă.

O flegmă pe fața sutelor de medici și asistente medicale care, de un an, își sacrifică sănătatea și timpul lor cu familia ca să salveze bolnavii grav de COVID-19.
O flegmă pe fața angajaților de prin DSP-uri și alte instituții și companii esențiale (electricitate, gaze, etc.) care, așa mai bine-mai rău, muncesc enorm de vreun an de zile ca să țină sub control lucrurile, cât se poate.

O flegmă aruncată în fața miilor de oameni care lucrează în supermarketuri, în transporturi, în distribuția de mâncare, de alimente, de medicamente, etc., care se expun enorm în fața acestei boli tocmai ca să ne fie viața cât de cât normală.

Și, cel mai grețos, o flegmă imensă pe fața tuturor românilor (și a familiilor lor) care au murit în România cu adevărat pentru Libertate: în 1989, în perioada comunistă și înainte.
Fiecare om ieșit astăzi la aceste proteste ridicol- grețoase nu este un român adevărat, cum își imaginează. Ci, o spun cu toată eleganța, e doar un biet prostan manipulat. Dar e un prostan care ne scuipă-n față”, a scris Vlad Mixich.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

9 COMENTARII

  1. Băi Michi mouse,mai bine te avorta mamița ta, scăpa lumea de un prostan și de hoitul lui puturos.in ce cotloane te vei ascunde când vor veni patrioții la putere? ești curajos în fața tastaturii,dar ieși în piață să vezi cat te ,, adoră” demonstranții?

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...