News ȘTIRI Ministrul Educației, Monica Anisie: La nivel național se închid toate unitățile de...

Ministrul Educației, Monica Anisie: La nivel național se închid toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor

Școlile care nu sunt deja în scenariu roșu, respectiv online din cauza pandemiei, vor fi închise timp de trei zile din cauza alegerilor locale din 27 septembrie.

Astfel, elevii nu vor merge la școală vineri, 25 septembrie, înainte de alegeri, și nici în zilele de 28 și 29 septembrie, după alegeri.

„Chiar dacă se închid şi se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor. Luni dimineaţa va avea loc o consultare cu asociaţiile comunelor, oraşelor şi municipiilor şi uniunea consiliilor judeţene cu Ministerul Educaţiei prin care să stabilim dacă se vor închide şi vineri, în funcţie de localităţile şi şcolile în care se desfăşoară procesul educaţional”, a declarat Monica Anisie, potrivit ȘtirileProtv.ro.

Și premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, închiderea școlilor, pentru pregătirea secţiilor de votare şi dezinfectarea ulterioară a claselor.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate