EDUCAȚIEMinistrul Educației, Monica Anisie: La nivel național se închid toate unitățile de...

Ministrul Educației, Monica Anisie: La nivel național se închid toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor

Școlile care nu sunt deja în scenariu roșu, respectiv online din cauza pandemiei, vor fi închise timp de trei zile din cauza alegerilor locale din 27 septembrie.

Astfel, elevii nu vor merge la școală vineri, 25 septembrie, înainte de alegeri, și nici în zilele de 28 și 29 septembrie, după alegeri.

„Chiar dacă se închid şi se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor. Luni dimineaţa va avea loc o consultare cu asociaţiile comunelor, oraşelor şi municipiilor şi uniunea consiliilor judeţene cu Ministerul Educaţiei prin care să stabilim dacă se vor închide şi vineri, în funcţie de localităţile şi şcolile în care se desfăşoară procesul educaţional”, a declarat Monica Anisie, potrivit ȘtirileProtv.ro.

Și premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, închiderea școlilor, pentru pregătirea secţiilor de votare şi dezinfectarea ulterioară a claselor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...