marți, decembrie 5, 2023
EDUCAȚIEMinistrul Educației, Monica Anisie: La nivel național se închid toate unitățile de...

Ministrul Educației, Monica Anisie: La nivel național se închid toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor

Școlile care nu sunt deja în scenariu roșu, respectiv online din cauza pandemiei, vor fi închise timp de trei zile din cauza alegerilor locale din 27 septembrie.

Astfel, elevii nu vor merge la școală vineri, 25 septembrie, înainte de alegeri, și nici în zilele de 28 și 29 septembrie, după alegeri.

„Chiar dacă se închid şi se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor. Luni dimineaţa va avea loc o consultare cu asociaţiile comunelor, oraşelor şi municipiilor şi uniunea consiliilor judeţene cu Ministerul Educaţiei prin care să stabilim dacă se vor închide şi vineri, în funcţie de localităţile şi şcolile în care se desfăşoară procesul educaţional”, a declarat Monica Anisie, potrivit ȘtirileProtv.ro.

Și premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, închiderea școlilor, pentru pregătirea secţiilor de votare şi dezinfectarea ulterioară a claselor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate