ACTUALITATEViktor Orban: Conservatorii trebuie să recucerească în 2024 instituțiile de la Washington...

Viktor Orban: Conservatorii trebuie să recucerească în 2024 instituțiile de la Washington și Bruxelles

Conservatorii din Europa și Statele Unite ale Americii trebuie să lupte împreună pentru a recuceri instituțiile de la Washington și Bruxelles, înaintea alegerilor din 2024, a îndemnat, joi, premierul ungar Viktor Orban, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres și Rost.

Următoarele alegeri prezidențiale din SUA, la care Donald Trump a sugerat că ar putea încerca să obțină un nou mandat la Casa Albă, precum și votul pentru Parlamentul European fac din 2024 un an vital, a subliniat Viktor Orban într-un discurs la Conferința acțiunii politice conservatoare (CPAC), forul conservator cel mai proeminent din Statele Unite și care a organizat în premieră o reuniune în capitala ungară.

„Liberali progresiști, neomarxiști, oameni finanțați de George Soros și promotori ai societăților deschise (…) vor să anihileze modul de viață occidental pe care voi și noi îl îndrăgim atât de mult.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trebuie să ne coordonăm mișcările de trupe în perspectiva marelui test care ne așteaptă, 2024 va fi un an decisiv. Trebuie să recucerim instituțiile de la Washington D.C. și Bruxelles”, a declarat premierul ungar.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Viktor Orban, recent reales pentru al patrulea mandat consecutiv, este considerat drept un model de muli americani susținători ai dreptei radicale, pentru politicile sale dure în privința imigrației, precum și de sprijinirea familiei și a conservatorismului creștin. Lansată în 1974 ca o reuniune a politicienilor și analiștilor conservatori, Conferința anuală CPAC a devenit o tabără la care iau parte celebrități și militanți de dreapta, notează Reuters.

Matt Schlapp, președintele Uniunii conservatoare americane, care gestionează CPAC, a afirmat în cadrul forumului că Budapesta este locul potrivit pentru a începe o discuție despre ceea ce se întâmplă în Europa, în colaborare cu „luptătorii pentru libertate”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...