ȘTIRISute de mii de oameni protestează în Franța împotriva vaccinării, a certificatelor...

Sute de mii de oameni protestează în Franța împotriva vaccinării, a certificatelor Covid și a „dictaturii medicale”. Poliția Franceză este alături de oameni

Protestatarii anti-vaccin au mărșăluit la mitinguri desfășurate la Paris, Strasbourg, Lille și la Montpellier, scandând „Libertate!” și purtând semne care denunțau o „dictatură medicală” a președintelui Macron, informează Mediafax.

În urmă cu câteva zile, Emmanuel Macron anunța că oricine va intra într-un restaurant, cafenea, centru comercial, spital sau ia un tren sau avion pe distanțe lungi în Franța va trebui să prezinte un permis special de sănătate Covid. Acesta se va obține ori prin dovada vaccinării ori prin testare periodică.

Totodată, s-a anunțat vaccinarea obligatorie pentru toți lucrătorii din domeniul medical sau farmaceutic, dar și pentru voluntarii care ajută bătrânii sau alte persoane vulnerabile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Se estimează că pe străzi au ieșit peste 100.000 de oameni, potrivit Le Parisien, în 136 de regiuni ale Franței.

Un videoclip din timpul protestelor a surprins cum polițiștii (/ jandarmii) francezi și-au dat jos căștile de protecție și au aplaudat protestatarii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Văd o „protestatară” cu mască, ceea ce e ridicol, mai ales în aer liber. Cred că este o excepție… cineva cu IQ de găină. Dincolo de asta, se pare că tăvălugul dictaturii militare s-a pornit și nu mai poate fi oprit, de vreme ce mulți protestează și nici măcar nu se arată la televiziuni, decât cel mult fugitiv și minimalizator.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...