vineri, iulie 19, 2024
ȘTIRISute de mii de oameni protestează în Franța împotriva vaccinării, a certificatelor...

Sute de mii de oameni protestează în Franța împotriva vaccinării, a certificatelor Covid și a „dictaturii medicale”. Poliția Franceză este alături de oameni

Protestatarii anti-vaccin au mărșăluit la mitinguri desfășurate la Paris, Strasbourg, Lille și la Montpellier, scandând „Libertate!” și purtând semne care denunțau o „dictatură medicală” a președintelui Macron, informează Mediafax.

În urmă cu câteva zile, Emmanuel Macron anunța că oricine va intra într-un restaurant, cafenea, centru comercial, spital sau ia un tren sau avion pe distanțe lungi în Franța va trebui să prezinte un permis special de sănătate Covid. Acesta se va obține ori prin dovada vaccinării ori prin testare periodică.

Totodată, s-a anunțat vaccinarea obligatorie pentru toți lucrătorii din domeniul medical sau farmaceutic, dar și pentru voluntarii care ajută bătrânii sau alte persoane vulnerabile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Se estimează că pe străzi au ieșit peste 100.000 de oameni, potrivit Le Parisien, în 136 de regiuni ale Franței.

Un videoclip din timpul protestelor a surprins cum polițiștii (/ jandarmii) francezi și-au dat jos căștile de protecție și au aplaudat protestatarii.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Văd o „protestatară” cu mască, ceea ce e ridicol, mai ales în aer liber. Cred că este o excepție… cineva cu IQ de găină. Dincolo de asta, se pare că tăvălugul dictaturii militare s-a pornit și nu mai poate fi oprit, de vreme ce mulți protestează și nici măcar nu se arată la televiziuni, decât cel mult fugitiv și minimalizator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE