duminică, februarie 5, 2023
ȘTIRISute de mii de oameni protestează în Franța împotriva vaccinării, a certificatelor...

Sute de mii de oameni protestează în Franța împotriva vaccinării, a certificatelor Covid și a „dictaturii medicale”. Poliția Franceză este alături de oameni

Protestatarii anti-vaccin au mărșăluit la mitinguri desfășurate la Paris, Strasbourg, Lille și la Montpellier, scandând „Libertate!” și purtând semne care denunțau o „dictatură medicală” a președintelui Macron, informează Mediafax.

În urmă cu câteva zile, Emmanuel Macron anunța că oricine va intra într-un restaurant, cafenea, centru comercial, spital sau ia un tren sau avion pe distanțe lungi în Franța va trebui să prezinte un permis special de sănătate Covid. Acesta se va obține ori prin dovada vaccinării ori prin testare periodică.

Totodată, s-a anunțat vaccinarea obligatorie pentru toți lucrătorii din domeniul medical sau farmaceutic, dar și pentru voluntarii care ajută bătrânii sau alte persoane vulnerabile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Se estimează că pe străzi au ieșit peste 100.000 de oameni, potrivit Le Parisien, în 136 de regiuni ale Franței.

Un videoclip din timpul protestelor a surprins cum polițiștii (/ jandarmii) francezi și-au dat jos căștile de protecție și au aplaudat protestatarii.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Văd o „protestatară” cu mască, ceea ce e ridicol, mai ales în aer liber. Cred că este o excepție… cineva cu IQ de găină. Dincolo de asta, se pare că tăvălugul dictaturii militare s-a pornit și nu mai poate fi oprit, de vreme ce mulți protestează și nici măcar nu se arată la televiziuni, decât cel mult fugitiv și minimalizator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate