vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATESituație EXPLOZIVĂ în Austria după carantinarea nevaccinaților. Se anunță proteste masive, la...

Situație EXPLOZIVĂ în Austria după carantinarea nevaccinaților. Se anunță proteste masive, la care vor lua parte sindicatele POLIȚIEI și ARMATEI

Decizia guvernului Austriei de a plasa persoanele nevaccinate în carantină este pe punctul de a declanșa o explozie socială în această țară.

Pe 20 noiembrie, la Viena, este programată o manifestație uriașă de protest împotriva măsurilor restrictive ale guvernului la care, în premieră absolută, se vor ralia armata și poliția, scrie Bogdan Tiberiu Iacob pe inpolitics.

Sindicatele Poliției și Armatei au anunțat că refuză să controleze permisul de sănătate impus de guvern în numele „libertății și demnității umane” și se vor alătura unei ample demonstrații împotriva izolării obligatorii pe 20 noiembrie, la Viena.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Liderul partidului libertății (FPO) Herbert Kickl, a cerut o mega-demonstrație pe 20 noiembrie la Viena, la scurt timp după aceea, președintele Uniunii Forțelor Armate austriece (FGÖ) Manfred Haidinger, urmîndu-i exemplul și alăturîndu-i se, într-o scrisoare publicată pe 14 noiembrie. Ei intenționează să „apere drepturile și libertățile fundamentale”, FGÖ mai precizînd că „toată lumea” este autorizată să demonstreze, chiar și în situații de lockdown.
Obligația de control impusă de ministrul de Interne, Karl Nehammer, a fost deja respinsă de sindicatul polițiștilor. În plus, Uniunea Forțelor Armate Austriece -sindicatul militarilor – anunță că armata va participa la această mare adunare de la Viena, o palmă răsunătoare pentru un guvern care, potrivit presei austriece, denotă din ce în ce mai multă panică, notează sursa citată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

 1. Mda, evenimentul e vechi de vreo 50 de zile … 26 septembrie.

  Deci o eroină locală a impresionat populația să o voteze, iar comuniștii s-au alipit și ei evenimentului ?

  Elke Kahr, Ernest Kaltenegger, Robert Krotzer – comuniști toți – au luat locul eroinei locale ? Dar partidul populist austriac ÖVP cu ce se ocupă, dacă o eroină locală ajută săracii (și impresionează 29% din electorat!), iar comuniștii reușesc să o substituie, la știri ? (Nu știu ce-a vrut R.D. Wolff să zică, știrea e prezentă la multe publicații – numai să știi de ea și să ai bunăvoința să o cauți, că o găsești imediat! 😉 )

  Eu nu vă spun că al lor o fi altfel de comunism, nu vă spun să nu vă uniți – faceți cum știți mai bine. (Văd că KPÖ tot cu Marx, Engels, Lenin etc. defilează, nici nu vă pot spune ce-a fost cu ai noștri … „stupid people”, cum ar fi zis Brucan. Ori, „stupid, but also evil”, cum ar fi spus același întâi romglez al țării, Oracolul din Dămăroaia.)

  Eu nu vă spun ce să (nu) faceți (nici că mi-aș imagina că m-ar asculta cineva!), eu doar mă mir și nu-nțeleg. Și nici aici nu-i nimic nou: români mai cunoscuți decât mine s-au minunat și n-au înțeles.

  Parcă L. Pătrășcanu scrisese ceva numit „Sub trei dictaturi” (o fi numărat-o și pe cea a proletariatului ? cred că nu!). Dar acuma, după peste trei decenii de libertate și prosperitate, de unde dictatură (era să întreb, ca prostu’!) ? A, de la … „globaliști” ?

  Păi nu-i ingratitudine să întorci spatele eliberatorului ? (Există o poză celebră în presa liberă, din ianuarie 1990, cu o suită de băieți de la GDS, luând notițe; lectorul nu era un domn de la „Open Society”, aka „globaliștii” ?) Să-l numești dictator ? Ori a cui e dictatura ?

  Cum să întorci spatele aliatului la ceas de grea nevoie, când trebuie să mobilizeze lumea liberă să se unească împotriva Chinei ? Acum, când sistemul imunitar al lumii libere s-a zăpăcit și nu mai știe dacă țara asta e comunistă, capitalistă, ori ce-o mai fi ?

  De a cui dictatură ne păzim ? Credeți că Ion Roată ar fi înțeles ? Bravo lui, eu nu înțeleg!

  Mulțumesc.

  P.S.

  Uitasem să vă zic: același R.D. Wolff se tot laudă că în Portugalia (asta e încă în Europa ?) ar domni o coaliție de socialiști, comuniști și verzi (localnici, nu ExtraTereștri). Uitasem de ei, dar articolul despre Graz în care m-am uitat a avut o aluzie la Portugalia.

 2. La Graz alegerile au fost castigate de comunisti prin exemplul personal al doamnei respective care a castigat primaria, care citeam parca ca s-a ingrijit de saraci, de nevoiasi si a umblat ani de zile sa le rezolve problemele ignorate de restul etc. Cred ca ea e o idealista si se refera la un altfel de “comunism” decat il stim noi in Romania, in fine.
  Sambata trebuie urmarita evolutia din Austria, si la noi asta poate fi solutia, proteste, iar daca ne interzic, greva generala a nevaccinatilor poate reprezenta o alternativa. Inca suntem multi, trebuie sa fim si uniti, nu conteaza cine e de stanga, dreapta, centru, acum e timpul sa fim uniti impotriva unui inamic comun, o noua dictatura.

 3. Richard D. Wolff zice că în Graz (al doilea oraș al Austriei) alegerile au fost câștigate de … comuniști.

  Asta ar explica și mai bine ”situațiunea” (vorba lui CTP – de azi – un maestru în a zice nimic în nume personal!)

  Ca să își protejeze ”minciuna”, R.D. Wolff a zis și că nu vom auzi asta în presa liberă (deci să îl credem pe el).

  Minte americanul ? Să mergem să citim ziarele din Graz ?

  Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE