ȘTIRIVIDEO | Un polițist a fost doborât la pământ de un interlop,...

VIDEO | Un polițist a fost doborât la pământ de un interlop, sub privirile colegilor lui care nu au reacționat. Polițiștii au fost mult mai duri cu oamenii care nu au purtat mască

Un interlop din Timișoara a doborât la pământ un polițist, după ce l-a lovit cu pumnul, sub privirile colegilor săi, care au asistat la scenă fără să intervină, relatează Pressalert.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe interlopul Adrian Herlaş lovind cu putere un poliţist care a intervenit pentru aplanarea unui conflict. Incidentul a avut loc vineri seara, iar din imagini se vede cum interlopul îl loveşte cu pumnul în faţă pe poliţist. Comisarul cade la pământ, iar interlopul pleacă fără ca alţi poliţişti care se aflau la faţa locului să intervină. Ulterior, Herlaş a fost reţinut şi arestat preventiv (foto).

Poliţia Timiş a reacţionat în urma imaginilor apărute în presă susţinând că nu se poate lua în discuţie o lipsă de reacţie a poliţiştilor, fiind vorba de „o corectă evaluare a situaţiei de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze şi să nu survină rănirea altor persoane”. „Esenţial de precizat este că, bărbatul a fost imobilizat la faţa locului de către ceilalţi poliţişti, care se aflau în misiune. Reamintim că acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

Interesant este că în ultimii doi ani, polițiștii nu au avut nicio reținere în a interveni dur în cazuri mult mai puțin grave.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sunt notorii incidentele în care polițiștii au acționat dur asupra unor cetățeni care nu-i agresaseră, nici fizic, nici verbal, pe motiv că nu purtau mască.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Acum un an,  la București un bătrân care nu purta mască a fost trântit la pământ de jandarmi și polițiști, într-un incident care a făcut înconjurul țării. Oamenii legii au acționat dur, deși erau persoane în preajmă și nu s-au temut de „escaladarea conflictului”.

În 2020, nouă polițiști din București au torturat două persoane care nu purtau mască.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate