duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEVIDEO Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele...

VIDEO Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele vaccinurilor anti-COVID: ‘Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară’

Kazuhiro Haraguchi, fostul ministru japonez al Afacerilor Interne, a devenit primul politician important care își cere scuze pentru tsunami-ul de decese survenite în rândul populației vaccinate anti-COVID, informează știri pe surse.

Vineri, 31 mai, un număr uriaș de cetățeni japonezi au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a politicilor sale din timpul pandemiei. Policianul a numit vaccinurile anti-COVID „arme biologice” și a făcut apel la o victorie împotriva „diavolului”.

În timpul unui discurs de deschidere a protestelor, Haraguchi a prezentat scuze pentru numărul uriaș de decese care au loc acum ca urmare a efectelor vaccinurilor ARNm.

Haraguchi a început prin a aborda durerea resimțită de familiile care au pierdut persoane dragi care au fost constrânse să accepte injecția anti-COVID. Acesta și-a prezentat condoleanțele și și-a asumat responsabilitatea pentru eșecurile celor aflați la putere. “Îmi cer scuze față de voi toți. Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară”, a spus el.

Unul dintre punctele cheie ale discursului lui Haraguchi a fost critica la adresa interzicerii Ivermectinei, un medicament dezvoltat de Dr. Satoshi Omura, despre care crede că ar fi putut juca un rol semnificativ în combaterea pandemiei. Haraguchi a pus sub semnul întrebării motivele care au stat la baza interdicției, sugerând că interesele economice au fost prioritizate în detrimentul sănătății publice. “De ce?” “Pentru că sunt ieftine. Ei nu o vor pentru că va interfera cu vânzările de vaccinuri”, a argumentat el. Această afirmație a atras aplauze puternice din partea mulțimii, mulți dintre ei considerând că profiturile corporațiilor au avut prioritate față de viețile oamenilor.

Politicianul a avut cancer, pe care l-a pus pe seama vaccinurilor

Haraguchi a împărtășit apoi o poveste profund personală despre propriile sale lupte pentru sănătate. După ce a fost vaccinat, el a dezvoltat o boală gravă, mai exact o formă de cancer care evolua rapid. “Anul trecut, pe vremea asta, nu mai aveam nici sprâncene, nici păr. Două din cele trei presupuse vaccinuri pe care le-am primit erau loturi letale”, a dezvăluit el. Această relatare a bătăliei sale cu cancerul, care a inclus schimbări fizice semnificative precum pierderea părului, a atins o coardă sensibilă în rândul publicului. El a povestit un incident în care aspectul său fizic a devenit un punct de distragere a atenției în cadrul Dietei (parlamentul japonez), un adversar concentrându-se mai mult pe peruca sa decât pe problemele în discuție.

Haraguchi a dezvăluit că nu a fost singurul membru al Dietei Naționale (legislativul) din Japonia care a suferit efecte adverse din cauza vaccinurilor. El a menționat că trei dintre colegii săi au fost grav afectați, unii fiind chiar spitalizați. “Se prăbușesc, unii sunt spitalizați. Dar ei nu vorbesc”, a explicat el.

Haraguchi a vorbit și despre încercările de a-i reduce la tăcere pe cei care pun la îndoială politicile actuale și acțiunile guvernamentale. El a povestit un incident recent în care i s-a interzis să vorbească la Canalul 3 după un interviu cu președintele acestuia. “Zilele trecute, am vorbit cu președintele Canalului 3 și mi s-a interzis. Încearcă să ne reducă vocea la tăcere”, a declarat el. “Ei încearcă să ne blocheze libertatea, rezistența și puterea. Dar noi nu vom pierde niciodată”.

În încheierea discursului său, Haraguchi a lansat un apel la acțiune. El a îndemnat oamenii să rămână uniți în a contesta guvernul și deciziile sale discutabile. “Haideți să răsturnăm acest guvern”, a proclamat el. El a făcut apel la legislatori să continue să lupte pentru viețile și libertățile oamenilor: “Să facem să se întâmple”, a concluzionat el.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

 1. “a fost critica la adresa interzicerii Ivermectinei…. ar fi putut juca un rol semnificativ în combaterea pandemiei.”

  1.COVID NU EXISTA!
  2.ivermectina e tratament pt. râie la animale;
  sub forma produsului “iver-mite otic”
  MAFIA o vinde cu 125’000 de lei gramul!!!!
  ( 25000 euro gramul )

  ce spune guvernu american prin fauci samd,
  cica tratamentul POATE REDUCE DURATA,

  A five-day course of ivermectin MAY reduce the duration of COVID …
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov › articles › PMC8312054
  26 iul. 2021 · The highest dose of ivermectin that we have used in our study is 12 mg (200 µg/kg) once daily for 5 consecutive days, which resulted in a …

  -doza aia se pote cumpara de la MAFIA VETERINARA
  CU 1500 de euro….

  -15 picaturi antipurici = 45 de lei…

  -MOARTE PARAZITILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE