ACTUALITATETânăr declarat decedat în spital din cauza infecției cu coronavirus, deshumat din...

Tânăr declarat decedat în spital din cauza infecției cu coronavirus, deshumat din cauza unor suspiciuni de crimă

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, care a murit în luna octombrie a anului trecut în spitalul din Bârlad, oficial din cauza infecţiei cu coronavirus, a fost deshumat, sâmbătă, din cauza unor suspiciuni de crimă, anunță Vremea nouă, citată de Antena3.

Potrivit sursei citate, vineri, la mai bine de trei luni de la înmormântare, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a ordonat deshumarea trupului lui Andrei, din cauza unor suspiciuni de crimă.

Familia a solicitat, în numeroase rânduri, anchetatorilor să verifice toate ipotezele de anchetă pe care chiar ei le-au pus la dispoziţie pentru a afla adevărul despre moartea tânărului.

Procurorul de caz a solicitat deshumarea pentru ca experţii să poată efectua o necropsie, expertiză care să stabilească cauza exactă a morţii, mai ales în condiţiile în care iniţial nu a fost efectuată o astfel de expertiză tocmai pentru că tânărul a fost declarat decedat de covid, potrivit Vremea nouă.

Familia a explicat că, după ce Andrei Bogdan a murit în spitalul din Bârlad, au descoperit pe trupul acestuia mai multe lovituri, o rană la ureche, un ochi umflat, dar şi vânătăi pe tot corpul.

De asemenea, membrii familiei au descoperit şi că întreg trupul ar fi fost dat cu fond de ten înainte de a fi ridicat de la morgă.

În funcţie de necropsie şi noua expertiză criminalistică, procurorul din Vaslui va stabili cu exactitate dacă Andrei Bogdan a murit aşa cum medicii din Bârlad au notat pe certificatul de deces, respectiv infecţia cu coronavirus, sau dacă alta a fost cauza morţii.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate