ACTUALITATE Actorul Dragoș Bucur: În cazul în care nu aveați pe cine sa...

Actorul Dragoș Bucur: În cazul în care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască

Dragoș Bucur, cunoscut actor român, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj care a stârnit o furtună de comentarii: „În cazul în care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”.

Acesta nu a dat mai multe detalii, iar pe pagina sa de facebook s-a pornit o avalanșă de comentarii pro și contra. Dragoș Bucur suferă de diabet de peste 19 ani.

Actorul a fost infectat cu noul coronavirus la mijlocul lunii septembrie 2020. Dragoș Bucur declara, atunci, că s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii care nu i-a dat foarte multe bătăi de cap.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a declarat, atunci, Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, împreună având trei copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite