ACTUALITATEActorul Dragoș Bucur: În cazul în care nu aveați pe cine sa...

Actorul Dragoș Bucur: În cazul în care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască

Dragoș Bucur, cunoscut actor român, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj care a stârnit o furtună de comentarii: „În cazul în care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”.

Acesta nu a dat mai multe detalii, iar pe pagina sa de facebook s-a pornit o avalanșă de comentarii pro și contra. Dragoș Bucur suferă de diabet de peste 19 ani.

Actorul a fost infectat cu noul coronavirus la mijlocul lunii septembrie 2020. Dragoș Bucur declara, atunci, că s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii care nu i-a dat foarte multe bătăi de cap.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a declarat, atunci, Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, împreună având trei copii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...