joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEActorul Dragoș Bucur: În cazul în care nu aveați pe cine sa...

Actorul Dragoș Bucur: În cazul în care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască

Dragoș Bucur, cunoscut actor român, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj care a stârnit o furtună de comentarii: „În cazul în care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”.

Acesta nu a dat mai multe detalii, iar pe pagina sa de facebook s-a pornit o avalanșă de comentarii pro și contra. Dragoș Bucur suferă de diabet de peste 19 ani.

Actorul a fost infectat cu noul coronavirus la mijlocul lunii septembrie 2020. Dragoș Bucur declara, atunci, că s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii care nu i-a dat foarte multe bătăi de cap.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a declarat, atunci, Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, împreună având trei copii.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE