ACTUALITATEActorul Dragoș Bucur: În cazul în care nu aveați pe cine sa...

Actorul Dragoș Bucur: În cazul în care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască

Dragoș Bucur, cunoscut actor român, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj care a stârnit o furtună de comentarii: „În cazul în care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”.

Acesta nu a dat mai multe detalii, iar pe pagina sa de facebook s-a pornit o avalanșă de comentarii pro și contra. Dragoș Bucur suferă de diabet de peste 19 ani.

Actorul a fost infectat cu noul coronavirus la mijlocul lunii septembrie 2020. Dragoș Bucur declara, atunci, că s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii care nu i-a dat foarte multe bătăi de cap.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a declarat, atunci, Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, împreună având trei copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite