marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Un director de la Pfizer recunoaște că gigantul farma „se...

VIDEO | Un director de la Pfizer recunoaște că gigantul farma „se gândește” să provoace mutații virusului Covid pentru a crea noi vaccinuri

Jordon Trishton Walker, Director de Cercetare și Dezvoltare, Operații Strategice și planificare științifică mARN la Pfizer, a dezvăluit, într-un interviu cu camera ascunsă că gigantul farma „se gândește” să provoace mutații virusului Covid pentru a dezvolta noi vaccinuri în mod „preventiv”.

Într-o investigație publicată de jurnaliștii de la Project Veritas, Walker admite că aceste experimente sunt foarte periculoase și că nimeni din cadrul companiei nu le-ar recunoaște public.

El admite că „una dintre opțiunile explorate este aceea de a-i provoca mutații, noi înșine, ca să ne putem focaliza, pentru a crea noi vaccinuri, preventiv. Există un risc, pentru că, așa cum poți să-ți imaginezi, nimeni nu vrea ca o companie farma care provoacă mutații virușilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Walker recunoaște că „asta nu o spunem publicului” și că a fost doar o discuție.

Directorul de la Pfizer crede că virusul a apărut după ce a scăpat de la laboratorul din Wuhan, o variantă care anterior era considerată „dezinformare”.

„Există un risc…trebuie să fie totul foarte controlat pentru a ne asigura că virusul care a transformat mutația nu crează ceva…așa cum a început virusul în Wuhan, ca să fiu sincer. Virusul n-a ieșit de nicăieri”, a mai zis omul de la Pfizer.

Walker spune, cu seninătate, că aceste experimente s-ar face pe maimuțe, care și-ar transmite virusul una-alteia, iar apoi, cea mai periculoasă variantă ar fi luată și transmisă mai departe.

„E foarte bine pentru industrie (medicamentelor),dar rău pentru restul lumii în America”, spune Walker.

Project Veritas spune că Pfizer nu a comentat, până acum, informațiile apărute în presă.

Reamintim că, recent, șeful Pfizer Albert Bourla, a refuzat să răspundă unor jurnaliști pe tema eficienței vaccinurilor anti-Covid.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Project Veritas (@project_veritas)

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE