luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un avion militar încărcat cu muniții a căzut peste un...

VIDEO | Un avion militar încărcat cu muniții a căzut peste un bloc din regiunea rusă Krasnodar. Flăcările s-au extins pe cel puțin 4 etaje ale imobilului

Un avion militar de tip Su-34 s-a prăbușit peste un bloc din orașul Eisk din regiunea rusă Krasnodar. A urmat un incendiu de proporții. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe.

Potrivit presei ruse, aparatul de zbor era încărcat cu muniții. Motoarele avionului militar au luat foc la scurt timp după decolare.

Flăcările s-au extins pe cel puțin patru etaje. Din informațiile preliminare, cei doi piloți au reușit să se catapulteze. Până acum nu se știe câte victime au fost înregistrate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Încă nu este vreo versiune cu privire la motivele prăbușirii avionului, conform Deschide.

În urmă cu zece zile, o explozie puternică a zguduit singurul pod care leagă Crimeea de Rusia, făcându-l nefuncțional.

Contul oficial de Twitter al Guvernului ucrainean a reacționat cu mesajul „Ardere bolnavă”, în timp ce consilierul lui Zelenski, Mihailo Podoliak a numit incidentul „începutul”, dar nu și-a asumat responsabilitatea directă. Conform Comitetului Anti-Terorism al Rusiei, explozia a avut loc la ora 6:00 a Moscovei, un vehicul de transport explodând pe partea carosabilă a podului. Explozia a declanșat un incendiu la trenul care căra combustibil de pe calea ferată.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate