duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Sorin Lavric: Certificatul verde este expresia unui dictat politic. E...

VIDEO | Sorin Lavric: Certificatul verde este expresia unui dictat politic. E buletinul ce atestă condiția de sclavi. Nemernicii aceștia vor să ne sufoce conștiința

Senatorul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), scriitorul și filosoful Sorin Lavric, a publicat un videoclip pe pagina sa de Facebook în care transmite un mesaj românilor despre pericolul certificatului verde și despre decepția vaccinării.

Acesta a spus că certificatul verde este „expresia unui dictat politic”. Lupta în care ne aflăm va deveni una spirituală, nu politică sau medicală, conform acestuia.

„Nemernicii aceștia vor să ne înrobească voința, să ne îmbolnăvească trupurile și să ne sufoce conștiința. Iată de ce certificatul verde e buletinul atestând condiția de sclavi. E patalamaua menită a ne segrega până la asmuțirea noastră, a unora împotriva altora.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

E legitimația consfințind statutul de robi incapabili să se mai apere. E semnul exterior de recunoaștere a naivității noastre. E înscrisul menit a le da satisfacție celor care cred că ne pot păcăli până la a face din noi niște zdrențe obediente.

Este expresia unui act viclean, de samavolnicie ascunsă sub spoiala filantropică a bunelor intenții medicale. Certificatul este dovada unor intenții criminale: vor să ne trateze până ne vor băga în mormânt.

Români, din șase în șase luni veți fi duși cu zăhărelul, explicându-vi-se că mai e nevoie de un rapel, apoi de încă unul și apoi de încă unul până când veți fi îndopați cu viruși până într-atât de mult, încât veți deveni voi înșivă vectori de răspândire a epidemiei.

Reacțiile adverse se vor înmulți, valurile epidemice se vor încolona al cincilea, al șaselea, al nouălea, iar la sfârșit fie veți abdica moral în fața tiraniei, fie veți muri cuminți, având mulțumirea că v-ați predat de bună voie tiranilor.

Războiul de acum nu mai e unul medical, iar în scurt timp nu va mai fi nici politic. Va fi unul spiritual: îți vinzi sufletul și îți astupi conștiința sau ba. Vă rog, alegeți în cunoștință de cauză!”, a spus Sorin Lavric.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
  De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

 1. Din pacate intr-aici ne indreptam. O mare atentie trebuie acordata incercarilor de modificare a Constitutiei. E posibil sa incerce sa ne ademeneasca cu ceva prin care sa mergem sa votam schimbarea acesteia si implicit propria sclavie.
  Toate fortele pe social media si influencerii constienti de gravitatea unei astfel de decizii trebuie sa fie pregatiti pentru a contracara orice forma de derapaj politic indreptat impotriva drepturilor noastre constitutionale. Orice modificare suspecta a Constitutiei, trebuie boicotata.
  E dreptul nostru de a ne solidariza, de a ajunge chiar si la greva generala indiferent ca facem parte sau nu dintr-un sindicat, daca situatia o impune. Singura noastra arma, ultima in caz ca situatia se inrautateste, ramane greva generala, atacul sistemului acolo unde il doare, in economie. E sinucigas dar doar acolo ii doare pe politicieni si conducatori.
  Departe de a sustine instigari si anarhismul, va recomand un film istoric despre ce inseamna solidaritatea in fata abuzurilor in Argentina inceputului de secol XX. Filmul se numeste La Patagonia Rebelde, e pe Youtube in spaniola si engleza cu subtitrare, clip Youtube: YihcSvh6pvQ
  Indiferent ca esti de dreapta sau stanga, sindicatul era si este o idee buna, doar unitatea angajatilor poate tine piept abuzurilor unui stat corup si corporatiilor avide de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate