ACTUALITATE Rata mortalității Covid: studiile estimează de la 0,01% la 1,4%. OMS dă...

Rata mortalității Covid: studiile estimează de la 0,01% la 1,4%. OMS dă rata mortalității la 0,6%

Rata Mortalității Covid nu depășește 1,4%, în cele mai pesimiste studii, arată un grafic publicat de Dr.Mike Yeadon în Daily Mail.

Conform acestui grafic, studiile au calculat că rata mortalității este între 0, 01% și 1,4%. Astfel, un studiu realizat în Qatar pune rata mortalității la 0,1%, în timp ce studiile realizate de celebra Universitate Stanford arată că rata mortalității este de 0,25%.

Grupul Științific Consultativ pentru Urgențe (SAGE), un organism pe lângă Guvernul Marii Britanii, a calculat rata mortalității la 0,5%, la fel ca și Universitatea Harvard.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) afirmă că această rată este 0,6%. Cele mai „negre” calcule au fost realizate de către Imperial College din Londra, care dă rata mortalității covid la 1,2%, în timp ce Universitatea Cambridge a calculat o rată de 1,4%.

Profesorul John Ioannidis, profesor de epidemiologie al Universității Stanford din California, a cercetat în mod extensiv studiile la nivel global și a concluzioat că rata mortalității este mai aproape de 0,2%, scrie Dr. Mike Yeadon.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În ceea ce privește rata mortalității pentru gripa obișnuită, conform cifrelor oferite chiar de Uniunea Europeană, în 2016/2017 și 2017/2018, aceasta s-a situat la 0,025%.

Despre rata mortalității la gripa obișnuită, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), instituție ce funcționează în cadrul Ministerului Educației și Cercetării din România, scrie că„ o persoană dintr-o mie de persoane infectate cu gripă comună sezonieră, adică 0.1%, moare din cauza bolii.”

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate