ȘTIRIRata mortalității Covid: studiile estimează de la 0,01% la 1,4%. OMS dă...

Rata mortalității Covid: studiile estimează de la 0,01% la 1,4%. OMS dă rata mortalității la 0,6%

Rata Mortalității Covid nu depășește 1,4%, în cele mai pesimiste studii, arată un grafic publicat de Dr.Mike Yeadon în Daily Mail.

Conform acestui grafic, studiile au calculat că rata mortalității este între 0, 01% și 1,4%. Astfel, un studiu realizat în Qatar pune rata mortalității la 0,1%, în timp ce studiile realizate de celebra Universitate Stanford arată că rata mortalității este de 0,25%.

Grupul Științific Consultativ pentru Urgențe (SAGE), un organism pe lângă Guvernul Marii Britanii, a calculat rata mortalității la 0,5%, la fel ca și Universitatea Harvard.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) afirmă că această rată este 0,6%. Cele mai „negre” calcule au fost realizate de către Imperial College din Londra, care dă rata mortalității covid la 1,2%, în timp ce Universitatea Cambridge a calculat o rată de 1,4%.

Profesorul John Ioannidis, profesor de epidemiologie al Universității Stanford din California, a cercetat în mod extensiv studiile la nivel global și a concluzioat că rata mortalității este mai aproape de 0,2%, scrie Dr. Mike Yeadon.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În ceea ce privește rata mortalității pentru gripa obișnuită, conform cifrelor oferite chiar de Uniunea Europeană, în 2016/2017 și 2017/2018, aceasta s-a situat la 0,025%.

Despre rata mortalității la gripa obișnuită, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), instituție ce funcționează în cadrul Ministerului Educației și Cercetării din România, scrie că„ o persoană dintr-o mie de persoane infectate cu gripă comună sezonieră, adică 0.1%, moare din cauza bolii.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...