ACTUALITATEVIDEO | Regizorul Cristi Puiu despre pandemie: e un scenariu la nivel...

VIDEO | Regizorul Cristi Puiu despre pandemie: e un scenariu la nivel planetar, e și un regizor. Nu mă așteptam ca oamenii să renunțe așa ușor la libertatea de exprimare

Regizorul Cristi Puiu spune că deciziile privind pandemia de coronavirus „par luate dinainte”. El a vorbit despre un „scenariu” care ar fi pus în aplicare.

Premiatul regizor deplânge felul în care oamenii au renunțat la libertatea de exprimare în schimbul unei iluzorii securități.

Iată câteva dintre declarațiile lui Cristi Puiu de la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu:

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.


Frica ne-a fost injectată de autorități. Oamenii tac și autoritățile consideră că nu greșesc cu nimic.

Dacă nu zicem nimic, ei consideră că fac bine, nu? Datoria noastră este să criticăm puterea, prin manifestații, prin articole de presă.

Dar autoritățile nu mai ascultă de nimeni, deciziile par luate dinainte.

e un scenariu la nivel planetar, e și un regizor. Nu mă așteptam ca oamenii să renunțe așa ușor la libertatea de exprimare.

Ni s-a spus la Davos că există o fereastră scurtă pentru resetarea lumii.

Masca te ajută să ai un confort psihologic, dar atât.

Scharzenneger contează pentru istoria filmului, cât contează fast-food-ul în istoria artei culinare.

E o coadă de topor. Joacă un rol. Rămâne de văzut care.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...