ACTUALITATEMitingul din Piața Universității împotriva restricțiilor s-a încheiat

Mitingul din Piața Universității împotriva restricțiilor s-a încheiat

ACTUALIZARE 19.20

Protestul din Piața Universității s-a încheiat.

ACTUALIZARE 18:17 Avocatul Dan Chitic vorbește în fața demonstranților

ACTUALIZARE 18:00 Naistul Nicolae Voiculeț intonează imnul „Deșteaptă-te Române”, la nai, în aplauzele asistenței.

ACTUALIZARE 17:19
Au vorbit Dan Grăjdeanu, liderul Frăției Ortodoxe și Mihai-Silviu Chirilă din Piatra Neamț. Între timp, în Piața Universității s-au strâns peste 1.000 de oameni.

ACTUALIZARE 16:46 La miting este prezentă și celebra tulnicăreasă Argentina Floca, din comuna Avram Iancu din Apuseni.

ACTUALIZARE 16:20 S-au mai liniștit spiritele, dar organizatorii tot nu pot vorbi celor prezenți în Piață. Se scandează „Libertate” și „Nu vă fie frică și Iohannis pică”

La ora 16:00, trebuia să înceapă protestul din Piața Universității, anunțat încă de-acum câteva zile.

Cu toate acestea, lucrurile au început să devină tensionate, după ce Jandarmeria împiedică organizatorii să instaleze o scenă de pe care să poată cuvânta cei programați să vorbească manifestanților.

În Piață sunt câteva sute de persoane.

Știre în curs de actualizare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. […] La protestul de sâmbătă din Piața Universității, a luat cuvântul și doamna doctor Oana Mihaela Secară, fost manager al Spitalului Muncipal din Onești. În cadrul discursului său, doamna doctor a explicat de ce măsurile de carantinare nu mai au niciun efect. Argumentul său este legat de faptul că virusul va rămâne cu noi pentru mult timp, ca și gripa și că liderii țărilor trebuie să spună asta oamenilor, informează R3Media. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate