ACTUALITATEMitingul din Piața Universității împotriva restricțiilor s-a încheiat

Mitingul din Piața Universității împotriva restricțiilor s-a încheiat

ACTUALIZARE 19.20

Protestul din Piața Universității s-a încheiat.

ACTUALIZARE 18:17 Avocatul Dan Chitic vorbește în fața demonstranților

ACTUALIZARE 18:00 Naistul Nicolae Voiculeț intonează imnul „Deșteaptă-te Române”, la nai, în aplauzele asistenței.

ACTUALIZARE 17:19
Au vorbit Dan Grăjdeanu, liderul Frăției Ortodoxe și Mihai-Silviu Chirilă din Piatra Neamț. Între timp, în Piața Universității s-au strâns peste 1.000 de oameni.

ACTUALIZARE 16:46 La miting este prezentă și celebra tulnicăreasă Argentina Floca, din comuna Avram Iancu din Apuseni.

ACTUALIZARE 16:20 S-au mai liniștit spiritele, dar organizatorii tot nu pot vorbi celor prezenți în Piață. Se scandează „Libertate” și „Nu vă fie frică și Iohannis pică”

La ora 16:00, trebuia să înceapă protestul din Piața Universității, anunțat încă de-acum câteva zile.

Cu toate acestea, lucrurile au început să devină tensionate, după ce Jandarmeria împiedică organizatorii să instaleze o scenă de pe care să poată cuvânta cei programați să vorbească manifestanților.

În Piață sunt câteva sute de persoane.

Știre în curs de actualizare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. […] La protestul de sâmbătă din Piața Universității, a luat cuvântul și doamna doctor Oana Mihaela Secară, fost manager al Spitalului Muncipal din Onești. În cadrul discursului său, doamna doctor a explicat de ce măsurile de carantinare nu mai au niciun efect. Argumentul său este legat de faptul că virusul va rămâne cu noi pentru mult timp, ca și gripa și că liderii țărilor trebuie să spună asta oamenilor, informează R3Media. […]

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...