joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEDr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumofiziologie „Marius Nasta”, despre vaccinul anti-covid:...

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumofiziologie „Marius Nasta”, despre vaccinul anti-covid: Nu există studii cu privire la eventualele efecte adverse, pentru următorii 2-3 ani

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumofiziologie „Marius Nasta” din București, unul dintre medicii care promovează vaccinul anti-COVID-19 în campaniile informative realizate de Guvernul României, a vorbit transparent despre beneficiile, dar și efectele adverse pe care le-ar putea avea serul, inclusiv pe termen lung, informează mrnews.ro.

Conform sursei citate, dr. Mahler a spus că pe termen lung nu se cunosc posibilele efecte adverse ale vaccinului, pentru că nu există studii în acest sens.

„Niciodată nu am spus că vaccinul nu are reacții adverse. Întotdeauna am abordat direct (n.r. – problema) și campania nu cred că trebuie prezentată în termeni ‘roz’. Oamenii trebuie informați corect.

Sunt efecte adverse ale vaccinului. Într-adevăr, la ceea ce se publică în acest moment, ele nu sunt foarte grave, dar există. De asemenea, nu avem informații foarte clare despre modalitatea în care acest vaccin va produce reacții adverse la o perioadă de timp (n.r. – mai lungă), de 2-3 ani (…) domnul profesor Săndesc a vorbit despre posibile reacții, a unor boli autoimune care se pot declanșa ca urmare a acestui vaccin. Nu avem însă studii în acest sens. Chiar și prospectul vaccinului spune că nu sunt studii de carcinogenitate și într-adevăr, aceste lucruri sunt într-un proces de cercetare.

Nimeni nu neagă aceste lucruri, nimeni nu le neagă. Oamenii trebuie informați corect, dar eu, personal, din informațiile pe care le-am citit și din modalitatea de acțiune a acestui ‘ARN mesager’, am considerat că pentru mine este bine să mă vaccinez. A fost exemplul personal, pe care-l spun. Mă simt bine și deja organismul produce anticorpi”, a declarat Beatrice Mahler la B1 TV.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Afirmațiile dr. Mahler vin în contextul în care managerul Institutului de Pneumofiziologie „Marius Nasta” este implicată activ în campania de promovare a vaccinării, inclusiv prin mass-media.

O poziție pro-vaccinare, dar cu explicarea limpede a riscurilor a avut și dr. Monica Pop, scrie mrnews.ro.

„Și domnul Adrian Marinescu, și doamna Beatrice Mahler și toți cei care vorbesc despre boala aceasta, nu spun niciodată despre efectele negative. Chiar dacă sunt puține, ridică suspiciuni, despre asta este vorba. Totul este prezentat doar în ‘roz’. Este un doctor mare în România, Dorel Săndesc, președintele Societății de Anestezie și Terapie Intensivă, care are o postare exact despre asta. Spune clar că vaccinul face niște boli grave, în puține cazuri.

În postarea sa, Dorel Săndesc scrie bolile pe care le poate dezvolta acest vaccin. Atât timp cât cineva prezintă doar cosmetizat o astfel de situație și nimeni nu spune nimic despre posibilele efecte… Nu se poate să se pună doar lucruri pozitive. Sunt articole făcute de medici pe internet și nimeni nu comentează despre ele, nu e OK”, a declarat Monica Pop.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE