joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEVIDEO | O femeie acuză că într-un supermarket Mega Image a găsit...

VIDEO | O femeie acuză că într-un supermarket Mega Image a găsit „carne de plastic”. Produsul este „Gusturi Românești”, marcă proprie a Mega Image

O femeie bucătar a făcut public faptul că a descoperit într-un supermarket din capitală un produs neconform, care arăta mai mult ca plasticul decât o carne.

Este vorba despre carnea de vită comercializată sub brandul „Gusturi românești” de către Mega Image.

Produsul a fost achiziționat de soțul ei. Bărbatul a cumpărat două caserole de carne, una de porc și o alta de vită. Carnea de vită nu avea niciun miros și femeia s-a plâns că nu a putut fi gătită, scrie Agrointel.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ce este în această carne? Nu are miros. Puneți mâna. Am făcut compoziția să amestec carnea de vită cu cea de porc. Carnea de porc nu avea nimic, dar cea de vită nu are miros, nimic. Ia uitați, plastic. Ce e, carne artificială?, a întrebat-o femeia pe responsabila supermarketului.

„Carnea aceasta vine ambalată”, s-a scuzat personalul magazinului.

La sugestia clientei, angajații supermarketului au mai desfăcut și alte caserole asemănătoare cu produsul cu probleme și au găsit aceeași situație.

„O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dvs, vine ambalată. Pe cine tragem la răspundere? Mâine îi dădeam copilului meu chifteluțe. Ce face, își distruge mațele? Mai desfacem una. Ia uitați, are aceeași treabă. Uite ce lucește. Nu e vorba de bani, ci de sănătatea nepoțelei mele. Doamnă, ne hrănim copiii“, a spus clienta.

Angajații i-au dat dreptate femeii și au spus că e un incident regretabil, iar când și-au dat seama că au fost filmați au rugat-o pe aceasta să șteargă clipul.

Retailerul belgian Mega Image a fost amendat de inspectorii ANPC cu 5,5 milioane de lei anul trecut pentru neregulile găsite în magazine.

Tot anul trecut, Mega Image a fost amendat cu 2 milioane de euro de către Consiliul Concurenței pentru „practici înșelătoare” cu privire la prețuri.

În 2021, cineva a filmat un șobolan care mânca covrigi într-un magazin Mega Image din Sectorul 1.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

 1. Stir, Considerat de mulţi doar o buruiană bună de dat la porci, ştirul …
  ro.pinterest.com › Descoperă › Grădinărit › Plantare
  Considerat de multi doar o buruiana buna de dat la porci, stirul, o specie de amarant, este de fapt o planta foarte bogata in vitamine si minerale.

 2. Știrul (Amaranthus retroflexus) este o specie de plante din familia Amarathaceae.

  Deși știrul este considerat o buruiană, în grădinile organice ajută la aerisirea solului. Frunzele sunt comestibile și au gust asemănător spanacului. În ceea ce privește animalele domestice, precum vitele și porcii, știrul are proprietăți toxice.[2]

  Anumite specii de Amaranthus au fost consumate de către oameni (în special în America de Sud – Mexic-5000 a.C.) încă de acum 7000 ani datorită faptului că această plantă este mai hrănitoare chiar mai mult decât porumbul, grâul, sau alte cereale. Se pot consuma atât frunzele proaspete, cât și semințele uscate sub diferite forme. În plus, cultivarea ei este foarte ușoară deoarece este foarte rezistentă din punct de vedere climatic.

  Populațiile străvechi ale Asiei menționau această buruiană ca având rangul de regină a nemuririi, aztecii o socoteau hrană a imortalității, iar grecii antici o denumeau „amaranthus“, adică planta care nu moare.[3]

  -probabil PESTE 99% minciuni,
  de la vvycy!

 3. “a descoperit………
  într-un supermarket……..
  din capitală……….
  un produs neconform………”

  -asa citeshte vita comuna,
  completeaza din creierii ei putizini STIREA
  (“stire” o veni de la “shtir”,
  hrana pentru PORCI:
  la haham cu ei!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate