duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEFOTO | Imagini apocaliptice cu orașul Marinka din Ucraina: Practic a fost...

FOTO | Imagini apocaliptice cu orașul Marinka din Ucraina: Practic a fost șters de pe hartă

Ministerul Apărării din Ucraina a făcut publice imagini cu orașul Marinka, din regiunea Donețk, în care se vede cum așezarea a fost rasă de pe fața pământului de bombardamentele rusești.

„Orașul Marinka a fost complet evacuat, nu mai e nimeni în afara soldaților. Populația civilă nu mai are cum să trăiască acolo. Forțele rusești distrug deliberat toate ruinele, pentru a nu mai exista adăposturi, fie că e vorba de obiective civile sau militare. Distrug totul pentru că nu pot să ne învingă soldații cu tacticile lor. De-aceea distrug totul”, a sous Artem Schus, șeful Poliției din Marinka, informează AP.

Orășelul avea aproximativ 10.000 de locuitori înainte de război.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Toate părțile din teatrul de război Ucraina sînt înțelese la nivel mare. Desigur civilii, soldații și ofițerii habar n-au că participă la o punere-n scenă. Cu demolarea localităților prin bombardare din toate părțile mă gândesc că se urmărește strămutarea oamenilor și/sau reconstruirea lor după nevoile celor ce conduc lumea. Nu la fel s-antîmplat cu orașele japoneze și mai ales părțile sărace ale orașelor europene în al doilea război mondial?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate