luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Momentul în care niște creștini care citesc din Biblie...

VIDEO | Momentul în care niște creștini care citesc din Biblie sunt hărțuiți de activiști de stânga. Sfânta Scriptură este ruptă și paginile îi sunt mâncate de agresori

Protestatarii de stânga au fost văzuți, la un eveniment conservator, în timp ce au hărțuit și au trântit pe jos un bărbat care citea pasaje din Biblie. Ulterior, i-au smuls Biblia din mână, au rupt-o și i-au mâncat paginile.

În videoclipul postat de Young America’s Foundation la începutul acestei săptămâni, un bărbat citește pasaje din Biblie la o proiecție a comentatorului conservator Matt Walsh este agresat de activiștii de stânga. Documentarul „What is a Woman?” a fost asaltat cu furie de protestatarii de stânga. Unul dintre protestatari poate fi văzut lovind într-o cutie din fața bărbatului creștin, în timp ce altul a dat drumul la o portavoce.

„Încercările stângiștilor de a reduce la tăcere un student care citește Biblia demonstrează disprețul lor total față de valorile creștine pe care a fost fondată America”, a declarat Nick Baker, purtător de cuvânt al Young America’s Foundation, într-o declarație pentru Fox News Digital.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, protestatarii au rupt Biblia după ce i-au luat-o, iar un protestatar a putut fi văzut mâncând paginile.

„Observam acest tip de comportament nebunesc în campusurile universitare din toată țara și este timpul să-i tragem la răspundere pe acești studenți”, a declarat MJ Alfonso, ofițer de program pentru Digital Media la YAF, conform Fox News.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate