ACTUALITATEVIDEO | Marșul LGBT din Cluj-Napoca, întâmpinat pe Cetățuie de un mesaj:...

VIDEO | Marșul LGBT din Cluj-Napoca, întâmpinat pe Cetățuie de un mesaj: „Stop Propaganda LGBTQ!”

Duminică, 22 august 2021, a avut loc în Cluj-Napoca marșul LGBT „Cluj Pride”. Aproximativ o mie de participanți au mărșăluit cu steaguri în culorile curcubeului, cu mesaje și simboluri de susținere pentru comunitatea homosexualilor, transsexualilor ș.a.m.d.

În apropiere de Opera Maghiară, au fost întâmpinați de pe Cetățuie de un grup de oameni cu torțe care au ancorat un banner mare pe care scria: „STOP PROPAGANDEI LGBTQ!”. Protestatarii au reacționat cu aplauze și urlete de bucurie, fiind și mai mândri de mesajul pe care îl transmit, potrivit Știri de Cluj.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totodată, în timpul marșului au apărut și câțiva oameni cu un alt banner, pe care scria: „Împotriva Paradei Sodomiților”. Aceștia au fost opriți de Jandarmerie înainte să ajungă cu mesajul între oamenii din marș.

sursă foto: DC News

Marșul ce promovează propaganda LGBT a trecut prin tot centrul municipiului Cluj-Napoca. Traseul marșului s-a desfășurat, timp de o oră, pe: platoul pietonal dintre Cluj Arena și BT Arena – Aleea Stadion – str. George Coșbuc – Calea Moților – strada Emil Isac – strada Splaiul Independenței – platoul pietonal dintre Cluj Arena și BT Arena. Drumul pentru autoturisme a fost oprit total sau parțial pe traseu, informează DC News.

sursă foto: DC News

Cu o zi înainte, sâmbătă, a avut loc „Marșul Normalității”, începând cu ora 13.00, în Piața Avram Iancu. Sute de clujeni s-au adunat în fața Catedralei Mitropolitane Ortodoxe, în apropierea statuii lui Avram Iancu, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la organizarea Paradei LGBT „Cluj Pride”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Trăiască familia naturală”, „Cluj-Napoca nu-i Sodoma!”, „Lege divină, familia creștină!”, „Vrem normalitate, nu perversitate!”, au fost câteva mesaje afișate de participanți. Primarului Emil Boc i-au fost aduse, de asemenea, critici pentru că a permis desfășurarea unui astfel de marș tocmai prin centrul orașului.

sursă foto: DC News

Oamenii prezenți la eveniment au declarat că ei sunt împotriva afișării și promovării păcatului în public ca fiind normal, nu împotriva unor oameni cu diferite orientări sexuale pe care ei vor să îi ajute, nu să îi condamne. Totodată, aceștia au precizat faptul că cei mici, copiii, trebuie protejați de „ideologiile sexo-marxiste”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...