duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEVIDEO | „Manifest” LGBT împotriva celor ce nu sunt de acord cu...

VIDEO | „Manifest” LGBT împotriva celor ce nu sunt de acord cu ei: Vă vom converti copiii fără să vă dați seama! Agenda „gay” e aici. Venim după copiii voștri

Grupul vocal „San Francisco Gay Men’s Chorus” a publicat pe YouTube un videoclip muzical în care cântă despre cum „agenda gay” va „converti” copiii „noștri”, îi va corupe. Videoclipul a fost șters de pe YouTube, în schimb a fost postat din nou de către cineva.

Se intitulează: „Un mesaj din partea comunității gay” – „Venim după copiii voștri!”

„Crezi că îți vom corupe copiii/ Amuzant – doar o dată, ai dreptate/ Îți vom converti copiii/ Se întâmplă puțin câte puțin/ În liniște și brusc și abia vei observa asta.”, spun versurile cântecului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Scriitorul și editorialistul american Rod Dreher, a publicat un articol pe site-ul The American Conservative în care comentează videoclipul corului de homosexuali.

„Spuneți-mi că premierul maghiar Viktor Orban a greșit adoptând legea ce împiedică mass-media LGBT să țintească copiii. Acest lucru ar trebui să fie redat în toată mass-media maghiară.

Acest lucru confirmă cel mai odios stereotip posibil: homosexualii îi vizează pe copiii noștri. Fantastic! San Francisco Gay Men’s Chorus a spus partea ascunsă [a mișcării LGBT] cu voce tare. Sigur, ei spun în videoclip că vorbesc despre transformarea copiilor în „toleranți și corecți”, dar nu este deloc modul în care va fi primit.

Între timp, astăzi, China șters o grămadă de conturi de activiști pro-LGBT de pe rețelele sociale, fără nicio explicație. Hmm… Cred că atunci când primul ministru olandez va termina „de a pune Ungaria în genunchi”, el se poate întoarce către China.”, a precizat Rod Dreher.

În urmă cu un an, Tim Rosser și Charlie Sohne, creatorii piesei, făceau o piesă despre Bacha bazi (o formă de sclavie sexuală și prostituție infantilă, în care băieți, copii și adolescenți, îmbrăcați ca o femeie, dansează în fața bărbaților, iar apoi sunt forțați să întrețină relații sexuală cu aceștia).

Aceștia au venit ulterior cu un mesaj de „scuze”, spunând că nu intenționau sub nicio formă să glorifice respectiva formă extremă de pedofilie din Afganistan.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

sursă foto: Twitter/ The American Conservative

Unul din liderii mișcării conservatoare din Statele Unite, Ben Shapiro, a vorbit despre acest videoclip și despre maniera în care evoluează situația deplorabilă din S.U.A.

„În California scrie în lege că copiii de grădiniță vor învăța, prin sex, propagandă LGBT. (…) Când începi să înveți copiii despre fluiditatea de gen, asta poate fi doar pentru a-i îndoctrina într-o direcție înspre care să vadă lumea [de acum înainte] și să le schimbe comportamentul.”, spune Ben Shapiro.

Acesta demonstrează și faptul că „manifestul” LGBT lansat de cei de la San Francisco Gay Men’s Chorus nu este nicidecum o ironie, ci o chestiune cât se poate de serioasă. Întregul videoclip în care Shapiro își argumentează poziția poate fi urmărit mai jos.

În urmă cu câteva luni, același cor muzical a lansat un videoclip și o piesă intitulată „Vaccinează-te!”. Aceștia purtau tricourile mișcării LGBT, „Proud” (derivat de la Pride), culorile curcubeului, cântând despre cât de important este vaccinul.

„Nu este prima dată când sesizăm că cei mai de seamă partizani ai mișcărilor corectitudinii politice sunt, de asemenea, prozeliți mari ai vaccinării.”, scrie un utilizator în comentarii.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

 1. Sa se stabileasca toți anormalii intr-o insula, sa aiba țara lor anormala, doar cu anormali, ca asa nu se mai inmulțesc si dispar. Lepra lumii, gunoaie!!!!!!

 2. Nimic nu poate fi mai mizerabil decat ceea ce fac abjectii aia! Pana si dracu’ ii invidiaza pentru inspiratia lor in a aduce spurcaciunea homosexuala si a altor aberatii demente sexuale in lume. Sunt slugile diavolilor.

 3. Astia nu incalca “standardele comunitatii”?.Renuntati cat mai curand la retelele astea de socializare unde perversiunea ,degradarea morala si deplasarea mintala sunt de capatai.Degeaba ne vaicarim ,nemernicii astia exista datorita oamenilor obisnuiti care isi exhiba frustrarile ,ipocrizia si dorinta de parvenire .Neaparat vor sa afle vecinii si cunoscutii ca ei isi fac vacantele la capatul lumii ,ca cel mai frumos si destept copil este al lor sau ca fi-su s-a casatorit cu printesa lumii care pana mai ieri se ascundea dupa tufisurile de pe centurile Europei.Ti se face sila,nu alta.

 4. Pregatiti-va sa va aparati copiii si familiile cu pretul vietii! Pregatiti-va armele! Pregatiti-va de Civil War! Ceea ce s-a intamplat in Irak, Siria, Afganistan, se va intampla peste tot in lume, doar ca de data asta nu se vor lupta islamisti cu trupe oficiale sau contra kurzilor ci vor fi demonizatii, satanistii, sustinatorii neomarxismului si progresismului ateu, fara Dumnezeu, contra celorlalti!

 5. Se cred pe val și zic tot ce tineau pana acum secret.

  Au debutat prin victimizare și prin amendarea si marginalizarea celor care avertizau să se va ajunge la indoctrinarea copiiilor.

  Acum că au hegemonia cu ajutorul statelor și corporațiilor, iși permit să zică pe față că evident că la pruncii voștri voiamsă ajungem, să le convertim sexualitatea ca să avem mai mult pește in baltă, evident !

  • Exact. De-acum își permit și fiindcă reflexul pavlovian a fost creat, orice critică va fi instinctiv discreditată de publicul molâu drept teorie a conspirației sau eroare logică (slippery slope) și învelită în apelativele uzuale de homofobie, bigotism, etc. La fel și în cazul vaccinării sau a tehnologiei 5G, le poți arăta și studii care să-i pună pe gânduri, căci teoretic sunt în limbă după știință, și tot nu ar mai conta. Dacă stupul gândește într-un fel, trebuie să te supui, altfel te bâzâie afară și astea-s animale prea suprasocializate să suporte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE