joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Analist: Fermierii olandezi protestează împotriva obiectivelor comunismului global, care dorește...

VIDEO | Analist: Fermierii olandezi protestează împotriva obiectivelor comunismului global, care dorește să mâncăm gândaci și carne falsă

Analistul politic și experta în drept Eva Vlaardingerbroek a spus, în cadrul unei intervenții la o televiziune americană, că protestele fermierilor olandezi sunt cauzate de agenda „comunistă” a Guvernului de la Haga.

Ea a afirmat că liderii olandezi nu acționează de capul lor, ci urmăresc implementarea agendei 2030.

„E comunism până-n măduva oaselor. În esență, dacă statul vine și spune: îți voi confisca proprietatea pentru un așa-zis „bine mai mare”, nu știu ce-ar putea fi mai mult, știi, esențial pentru comunism decât atât.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

E comunism și se face la scară globală, pentru că este mai mare decât agenda guvernului olandez. Da, este adevărat că guvernul olandez vrea pământul fermierilor pentru că vor să găzduiască noi imigranți, dar și pentru că aceștia urmăresc interesele Agendei 2030. Acestea sunt restricțiile și regulamentele climatice impuse în toată lumea.

Ei vor să mâncăm gândaci, vor să mâncăm carnea falsă pe care o produc ei. Deci este clar că nu doar poporul olandez va fi afectat”, a explicat ea.

Reamintim că fermierii olandezi protestează împotriva unor măsuri impuse de Guvernul lui Mark Rutte, în urma cărora ar trebui să reducă cu 30% numărul animalelor pe care le cresc, pentru a combate o „criză a azotului”.

Ei acuză, așa cum explica un fermier, că guvernul urmărește să-i bage în faliment pentru a le lua pământurile, dar și pentru a elimina mâncarea normală din consum.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate