duminică, ianuarie 29, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Maia Sandu: Statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea...

VIDEO | Maia Sandu: Statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană este „lumina de la capătul tunelului”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat vineri că acordarea statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană (UE) reprezintă „lumina de la capătul tunelului” și un obiectiv pentru care instituțiile și societatea țării lucrează de ani de zile, relatează EFE, citat de Agerpres.

„Statutul de țară candidată ne oferă o direcție clară de dezvoltare și, mai important, ne dă speranță. Suntem o țară mică care va fi mai sigură în familia UE. (…) Acest eveniment nu schimbă peste noapte lucrurile în țara noastră, dar ne oferă un sprijin mai mare din partea Uniunii Europene pe calea dificilă pe care mergem pentru a consolida pacea, a îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor și a crea oportunități de dezvoltare celor întreprinzători”, a declarat Maia Sandu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe cetățenii moldoveni îi așteaptă „o muncă grea și îndelungată pentru a construi o Moldovă europeană”, iar autoritățile moldovene își vor asuma „orice cost politic” pentru a atinge acest obiectiv, a mai spus președintele Republicii Moldova, care a numit statutul de candidat la aderarea la UE ca fiind „lumina de la capătul tunelului”.

Liderii UE au decis să acorde, joi, Ucrainei și Republicii Moldova statutul de candidat oficial la aderarea la Uniunea Europeană.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate