joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Maia Sandu: Statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea...

VIDEO | Maia Sandu: Statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană este „lumina de la capătul tunelului”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat vineri că acordarea statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană (UE) reprezintă „lumina de la capătul tunelului” și un obiectiv pentru care instituțiile și societatea țării lucrează de ani de zile, relatează EFE, citat de Agerpres.

„Statutul de țară candidată ne oferă o direcție clară de dezvoltare și, mai important, ne dă speranță. Suntem o țară mică care va fi mai sigură în familia UE. (…) Acest eveniment nu schimbă peste noapte lucrurile în țara noastră, dar ne oferă un sprijin mai mare din partea Uniunii Europene pe calea dificilă pe care mergem pentru a consolida pacea, a îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor și a crea oportunități de dezvoltare celor întreprinzători”, a declarat Maia Sandu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe cetățenii moldoveni îi așteaptă „o muncă grea și îndelungată pentru a construi o Moldovă europeană”, iar autoritățile moldovene își vor asuma „orice cost politic” pentru a atinge acest obiectiv, a mai spus președintele Republicii Moldova, care a numit statutul de candidat la aderarea la UE ca fiind „lumina de la capătul tunelului”.

Liderii UE au decis să acorde, joi, Ucrainei și Republicii Moldova statutul de candidat oficial la aderarea la Uniunea Europeană.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE