miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Klaus Iohannis anunță că Putin e de vină pentru că...

VIDEO | Klaus Iohannis anunță că Putin e de vină pentru că românii o duc rău: Nu încercați să căutați vinovații în Parlament. Să nu trăim cu iluzii deșarte, criza se va prelungi

Președintele Klaus Iohannis a declarat că unicul vinovat pentru criza prin care trece România e președintele Rusiei, Vladimir Putin. Explozia prețurilor e numai vina războiului din Ucraina, spune Iohannis.

„Vă transmit dumneavoastră că concluzia pe care ați tras-o nu e cea mai bună. Ne împrumutăm mai scump din cauza inflației crescute, inflație influențată de prețul la energie.

Dacă românii caută pe cineva vinovat, e ușor de identificat, se numește Putin ș Federația Rusă. Guvernul caută să diminueze acest impact. Nu suntem singurii care ne împrumutăm mai scump. Nu se așteaptă nimeni ca acum când inflația e 13% să ne împrumutăm la aceleași sume ca anul trecut. Toate acestea au o singură cauză și această cauză este războiul lui Putin împotriva Ucrainei

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu încercați să căutați vinovații în Parlament, problema vine de la război, și ca să nu trăim cu iluzii deșarte, și dacă războiul se termină mâine, criza nu se termină, ea se va prelungi“, a declarat Klaus Iohannis, conform Știripesurse.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Guvernul, Parlamentul, politicienii, la modul general, își fac treaba și în multe situații se găsesc anumite soluții, dar nu este cazul să încercăm să aruncăm vina asupra Guvernului, asupra Parlamentului sau asupra clasei politice. Vinovat este Putin, care a declanșat acest război împotriva Ucrainei”, a mai zis Klaus Iohannis.

Amintim că rata inflației din România a urcat la 13,8 % în aprilie, conform datelor transmise miercuri de INS. În martie, rata inflației a trecut de pragul de 10%, ajungând la 10,2%.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. NU DOMNULE PREȘEDINTE ! NU PUTIN ESTE DE VINĂ DE VIAȚA PROASTĂ PE CARE O DUC ROMÂNII CI VOI CARE CONDUCEȚI (?) AIUREA ACEASTĂ ȚARĂ !!

  2. Nu.Nici nu poate fi vorba de vreo vinovăție a politicienilor.Ei doar fac ce le spune Ursula, dacă le spune să împrumute bani și să arunce un miliard la Pfizer, o fac conștiincioși.Doar pentru asta i-au votat un sfert dintre români. Pentru competență.Și apropo de competență, tot românii sunt vinovați de inflație, deși tiparnița de bani e la guvern.Un guvern de competenți. Înalt calificați. Competenți în furt calificat. Ca înaltă trădare. Să nu vă luați de ei că vă arată ei vouă! Unde vă treziți?!

  3. Are dreptate plăvanu’. Vinovatii nu sunt in parlament! De fapt vinovatul e la Cotroceni! Pe sistemul ca pestele de la cap se impute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE