ACTUALITATEVIDEO | Adrian Năstase a vorbit despre rocada Iohannis-Geoană: Nu mai iese...

VIDEO | Adrian Năstase a vorbit despre rocada Iohannis-Geoană: Nu mai iese să vorbească despre problemele de politică internă. În opinia mea, se pregătește un transfer la Bruxelles, la NATO și eventual o rocadă cu Iohannis acolo și Geoană la București

Adrian Năstase, fost premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a devoalat faptul că președintele Iohannis nu mai iese să vorbească despre problemele de politică internă ale României, în timp ce politica externă pare să-i fie rezervată în totalitate.

Totodată, fostul premier vorbește la Marius Tucă Show despre o rocadă interesantă de putere: Iohannis la Bruxelles, iar Geoană la București, potrivit Gândul.

„Pe de altă parte, nu știu dacă ai observat, președintele (n.r. -Klaus Iohannis) nu mai iese să vorbească despre problemele de politică internă. Explicația în opinia mea este că se pregătește un transfer la Bruxelles, la NATO și eventual o rocadă Iohannis la Bruxelles, Geoană la București.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Eu cred că Geoană este un candidat foarte bun, dar dincolo de asta cred că este important să înțelegem acest mecanism în care Iohannis … pregătindu-și postura

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În aceste condiții, la nivel de vârf și în politica externă care devine un fel de domeniu rezervat pentru președinte, acesta nu vrea să enerveze pe cei care ar trebui să-i dea votul pentru anumită poziție. Aș spune că este vorba despre un interes personal care blochează cumva o atitudine care ar trebui să fie mult mai puternică”, a spus fostul prim-ministru.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate