sâmbătă, decembrie 9, 2023
ACTUALITATESângele apă nu se face: Președintele Iohannis a dus mâna la inimă...

Sângele apă nu se face: Președintele Iohannis a dus mâna la inimă în timpul imnului Germaniei | VIDEO

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a dus mâna la inimă în timpul intonării imnului Germaniei, eveniment petrecut cu ocazia vizitei omologului său german, Frank-Walter Steinmeier.

Iohannis a dus mâna la inimă după începerea imnului Germaniei, iar apoi a dat-o jos, realizând gafa făcută. Detaliul a fost observat de către jurnalistul timișorean Cosmin Țîntă, care a scris despre subiect pentru Demnitatea.

„Vădit încurcat după conștientizarea gestului, acesta a coborât-o din scurt, pentru ca apoi să încerce o mișcare reparatorie ca imagine, prin aranjarea părului. Momentul este surprins de filmarea Administrației Prezidențiale, la minutul 01:19”, a scris Cosmin Țîntă.

Lui Iohannis i-au trebuit vreo 2 secunde să realizeze că muzica de la „Uber Alles” este complet diferită de cea de la „Deșteaptă-te române”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Gestul lui Iohannis poate fi interpretat ca o nouă dovadă de lipsă de atașament față de valorile României. Este doar ultimul dintr-un șir lung de astfel de gesturi: Iohannis a lipsit de la majoritatea evenimentelor care au comemorat Centenarul Marii Uniri în 1918, preferând să trimită un consilier.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Iohannis a lipsit și de la ședința solemnă a Parlamentului României, dedicată centenarului Unirii Basarabiei cu Țara. De altfel, acesta a absentat și de la ședințele dedicate zilei naționale, așa cum s-a întâmplat în 2021.

În cei opt ani de mandat, Klaus Iohannis nu a trimis niciun mesaj de Ziua Independenței României, preferând să sărbătorească doar victoria împotriva nazismului și ziua Europei, pe 9 mai.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. intr-un fel are o scuza, a dus mana la inima simultan cu inceperea imnului, pare ca nu si-a dat seama ca urma celalalt imn, si cand si-a dat seama ca e cel al germaniei imediat a retras.. are el bube si pacate mult mai mari decat asta, desi e si asta un semn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE