ACTUALITATEVremea: Prognoză meteo 06 octombrie 2020 - Furtuni ca în mijlocul...

Vremea: Prognoză meteo 06 octombrie 2020 – Furtuni ca în mijlocul verii!

Ne așteaptă o zi cu multe ploi, cu furtuni ca în mijlocul verii, cu temperaturi aproape caniculare prin sud-estul extrem, dar și cu o răcorire semnificativă prin nord, centru și vest.

Pe timpul nopții avem parte de ploi prin nordul Transilvaniei, al Orientalilor, dar și prin Meridionali, Banat, Crișana, iar în aceste zone vom avea parte și de manifestări convective (descărcări electrice, vijelie, grindină). Odată cu orele dimineții un nou val de precipitații pătrunde prin SV și cuprind Oltenia, apoi și Transilvania, NV Munteniei, Maramureș și zonele montane. Seara și până la finalul zilei ploile sunt prezente și prin Muntenia.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...