ACTUALITATEVremea: Prognoză meteo 06 octombrie 2020 - Furtuni ca în mijlocul...

Vremea: Prognoză meteo 06 octombrie 2020 – Furtuni ca în mijlocul verii!

Ne așteaptă o zi cu multe ploi, cu furtuni ca în mijlocul verii, cu temperaturi aproape caniculare prin sud-estul extrem, dar și cu o răcorire semnificativă prin nord, centru și vest.

Pe timpul nopții avem parte de ploi prin nordul Transilvaniei, al Orientalilor, dar și prin Meridionali, Banat, Crișana, iar în aceste zone vom avea parte și de manifestări convective (descărcări electrice, vijelie, grindină). Odată cu orele dimineții un nou val de precipitații pătrunde prin SV și cuprind Oltenia, apoi și Transilvania, NV Munteniei, Maramureș și zonele montane. Seara și până la finalul zilei ploile sunt prezente și prin Muntenia.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...