ACTUALITATEVIDEO | Furtună după ce Joe Rogan l-a intervievat pe Dr. Robert...

VIDEO | Furtună după ce Joe Rogan l-a intervievat pe Dr. Robert Malone. Interviul a fost șters de pe Youtube și Twitter. Inventatorul tehnologiei mARN a comparat psihoza de-acum cu ce s-a întâmplat în anii 30 în Germania

Cel mai cunoscut podcaster din lume, Joe Rogan, l-a intervievat pe dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei mARN, chiar în noaptea dinaintea Anului Nou.

Interviul de trei ore și șase minute a stârnit un interes uriaș în întreaga lume, mai ales datorită afirmațiilor făcute de omul de știință american.

Printre altele, acesta a spus că există asemănări între ceea ce se întâmplă azi în America și ce s-a întâmplat în anii 30 ai secolului trecut cu Germania nazistă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

El a numit fenomenul drept „formarea psihozei în masă” și l-a descris astfel:

„Cum s-a întâmplat (ce s-a întâmplat în anii 30 n.r.)? Răspunsul este formarea psihozei de masă. Când ai o societate care (individul) a devenit decuplat unul de celălalt și suferă de o anxietate care plutește în aer, într-un fel în care lucrurile nu au sens. Nu putem înțelege. Și apoi atenția oamenilor este concentrată de un lider sau de o serie de evenimente asupra unui punct mic, la fel ca hipnoza. Ei devin literalmente hipnotizați și pot fi conduși oriunde.

Și unul dintre aspectele acestui fenomen este că aceia care sunt identificați drept liderii lor sunt cei care vin și spun: „ai această durere și o pot rezolva pentru tine. Eu și numai eu”. Atunci îl vor urma pe acel om pânâ-n iad. Nu contează dacă i-a mințit sau nu. Datele sunt irelevante. Și mai mult: oricine care pună la îndoială această narațiune, va fi atacat imediat, într-un fel sau altul”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Aceste afirmații, dar și altele, precum faptul că există un conflict de interese la producătorii de vaccinuri precum Pfizer și Moderna, au atras „mânia” cenzorilor de la Youtube și Twitter. Aceștia au șters imediat interviul lui Rogan cu Malone de pe cele două rețele.

Cu o zi înainte, Twitter îi suspendase contul lui Malone. „Dacă nu este în regulă pentru mine să fac parte din conversație, chiar dacă subliniez fapte științifice care pot fi incomode, atunci cine este?

Indiferent dacă sunt sau nu corect sau nu – și recunosc liber că nimeni nu este perfect. Nu sunt perfect. Unul dintre punctele mele de bază este că oamenii ar trebui să gândească singuri. Și mă străduiesc foarte mult să le ofer oamenilor informațiile și să-i ajut să gândească, nu să le spun ce să gândească”, a adăugat medicul, subliniind că „nimeni nu poate disputa faptul că eu am jucat un rol major în crearea acestei tehnologii”.

În replică la cenzura Twitter și Youtube, Joe Rogan a anunțat că și-a deschis cont pe rețeaua socială Gettr, deschisă de un fost colaborator al lui Donald Trump în august 2021.

„În cazul în care rahatul de pe Twitter devine și mai prostesc, sunt aici (Gettr) acum. Bucurați-vă”, a explicat Rogan.

Rogan are 7,8 milioane de urmăritori pe Twitter și anunțul său a dus la o explozie de înscrieri pe GETTR, platformă care susține că nu practică cenzura.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Si mie mi-a sters youtube-ul audierea lui Stanley Plotkin, in care acesta recunoaste folosirea a peste 75 fetusi in unele studii pentru vaccinuri facute in trecut (nu anti-COVID).

    Asadar, om de stiinta, spune cu gura lui, confruntat cu documentele doveditoare, iar youtube sterge, ca e dezinformare….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate