ACTUALITATEReferendumul pentru protecția minorilor din Ungaria nu a fost validat: nu s-a...

Referendumul pentru protecția minorilor din Ungaria nu a fost validat: nu s-a întrunit cvorumul de 50%

În concomitent cu alegerile din 3 aprilie, în Ungaria a avut loc și un Referendum prin care autoritățile au dorit să supună la vot patru măsuri care sunt cuprinse în legea pentru protecția minorilor.

Votanții au trebuit să răspundă la patru întrebări:

1) Susțineți desfășurarea evenimentelor privind orientarea sexuală, pentru minori, în instituții de educație publice, fără acordul părinților? Rezultat: 92,34% NU – 7,66% DA

2) Susțineți promovarea tratamentelor pentru schimbarea genului în fața minorilor? Rezultat: 95,89% NU – 4,11% DA

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

3) Susțineți expunerea nerestricționată a minorilor la conținut media cu caracter sexual explicit, care le poate influența dezvoltarea? Rezultat: 95,32% NU – 4,68% DA

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

4) Susțineți afișarea către minori a conținutului media despre procedurile privind schimbarea genului? Rezultat: 95,17% NU – 4,83% DA

Din păcate pentru autoritățile de la Budapesta, însă, Referendumul nu a fost validat, întrucât doar 41% dintre persoanele cu drept de vot au participat la acest exercițiu democratic. Cvorumul pentru validarea Referendumului este de 50%.

Referendumul a fost criticat de Bruxelles și de lobby-ul LGBT ca fiind „homofob” și „transfob”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. A fost si la ei lucratura ca si in Romania in 2018 la referendumul pentru casatoria normala. Problema e ca dupa cest esec sodomitii vor fi foarte greu de oprit.

    • dracul isi face treaba lui, noi trebuie sa ne-o facem pe-a noastra. Daca suntem indiferenti se considera ca nu avem nimic impotriva lgbt, sau nu este o tema de interes pentru noi, cu altfel cuvinte le lasam conducatorilor decizia.
      Cu toata lucratura, imi amintesc ca n-am vazut strazi mai pustii prin Bucuresti ca-n weekendul cu referendumul, ceea ce cred ca ne-a si pecetluit soarta ca neam. Pedeapsa nu a intarziat sa apara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate