joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Incendii masive de vegetație în județul Timiș și la Năvodari....

VIDEO | Incendii masive de vegetație în județul Timiș și la Năvodari. Zeci-sute de hectare au fost în flăcări

România se confruntă cu incendii mari de vegetație, doar marți fiind anunțate astfel de dezastre în județul Timiș, unde ard peste 100 de hectare, și în județul Constanța, unde flăcările care au izbucnit pe un câmp din Năvodari se văd de la mare distanță, conform Rost.

În județul Timiș, în apropiere de localitatea Gătaia, flăcările au cuprins un lan de grâu pe o suprafață de aproximativ 100 de hectare. Incendiul este foarte puternic și poate fi văzut de la depărtare. La fața locului intervin pompierii din Deta, voluntarii de la SVSU Gătaia, dar și serviciul privat de pompieri al proprietarului terenului, anunță Tion.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Un alt incendiu a izbucnit marți, 5 iulie, în zona localității Năvodari din județul Constanța. Conform primelor informații, ard aproximativ 15 hectare de grâu. La locul incendiului au fost suplimentate forțele, astfel că, în acest moment, se acționează cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, în total fiind circa 20 de pompieri, anunță Ziua de Constanța.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate