ACTUALITATE VIDEO Diana Șoșoacă, set de 21 de întrebări FERME despre vaccinul anti...

VIDEO Diana Șoșoacă, set de 21 de întrebări FERME despre vaccinul anti covid pentru Premier, Ministrul Sănătății, Miniștrii Apărării și ai Internelor și Raed Arafat

Diana Șoșoacă, președintele Comisiei pentru Abuzuri a Senatului României, a interpelat prin telefon pe Premierul Florin Câțu, Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, pe Ministrul Apărării Nicolae Ciucă, Ministrul de Interne Lucian Bode și pe Secretarul de Stat Raed Arafat.

Parlamentarul AUR le-a solicitat acestora răspunsul la 21 de întrebări, pe un ton foarte ferm, celor cinci responsabili din Guvernul României, privind campania de vaccinare.

Ea a întrebat, printre altele, „cine se ocupă de campania de informare privind vaccinarea personalului medical și al populației împotriva sars-cov 2”.

Diana Șoșoacă i-a chestionat pe cei responsabili „care este perioada de monitorizare pentru eventuale efecte adverse ale vaccinului împotriva sars-cov 2”, dar și care este compoziția vaccinului cu care sunt vaccinați românii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Cine își asumă răspunderea pentru eventualele efecte adverse ale vaccinului asupra cetățenilor?

Care este baza legală pentru condiționarea exercitării drepturilor cetățenilor cu privire la învățământ, muncă, etc de efectuarea vaccinului sars-cov 2?”, sunt doar două din întrebările senatoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite