ACTUALITATEVIDEO Diana Șoșoacă, set de 21 de întrebări FERME despre vaccinul anti...

VIDEO Diana Șoșoacă, set de 21 de întrebări FERME despre vaccinul anti covid pentru Premier, Ministrul Sănătății, Miniștrii Apărării și ai Internelor și Raed Arafat

Diana Șoșoacă, președintele Comisiei pentru Abuzuri a Senatului României, a interpelat prin telefon pe Premierul Florin Câțu, Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, pe Ministrul Apărării Nicolae Ciucă, Ministrul de Interne Lucian Bode și pe Secretarul de Stat Raed Arafat.

Parlamentarul AUR le-a solicitat acestora răspunsul la 21 de întrebări, pe un ton foarte ferm, celor cinci responsabili din Guvernul României, privind campania de vaccinare.

Ea a întrebat, printre altele, „cine se ocupă de campania de informare privind vaccinarea personalului medical și al populației împotriva sars-cov 2”.

Diana Șoșoacă i-a chestionat pe cei responsabili „care este perioada de monitorizare pentru eventuale efecte adverse ale vaccinului împotriva sars-cov 2”, dar și care este compoziția vaccinului cu care sunt vaccinați românii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Cine își asumă răspunderea pentru eventualele efecte adverse ale vaccinului asupra cetățenilor?

Care este baza legală pentru condiționarea exercitării drepturilor cetățenilor cu privire la învățământ, muncă, etc de efectuarea vaccinului sars-cov 2?”, sunt doar două din întrebările senatoarei.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate