miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Deputatul Daniel Gheorghe: Trăiască 10 mai, ziua românității balcanice, ziua...

VIDEO | Deputatul Daniel Gheorghe: Trăiască 10 mai, ziua românității balcanice, ziua regalității și ziua independenței naționale a României!

Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) a ținut un discurs înflăcărat cu ocazia adoptării Legii care stabilește Ziua de 10 mai, drept zi a Românității Balcanice.

El a declarat că românii de la Sud de Dunăre sunt români și datoria statului român este de a-i proteja pe toți, de la meglenoromâni la istromâni sau aromâni.

„Este fundamental să înțelegem un lucru: statul român are datoria de a susține comunitățile române din Sudul Dunării. Indiferent că vorbim de aromâni, de megleniți, de românii din Timoc sau cei din Istria. Toate comunitățile acestea trebuie apărate și salvate.

Este inadmisibilă încercarea unora de a-i prezenta pe aromâni ca fiind altceva decât români. Aromânii sunt români.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

10 mai înseamnă proclamarea independenței naționale a României, de către domnitorul Carol 1, înseamnă declararea ca domn a Carol 1 și declararea Regatului României. Concluzia este una singură: trăiască 10 mai, ziua românității balcanice, ziua regalității și ziua independenței naționale a României!”, a spus el de la tribuna Parlamentului.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate