sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Cristian Terheș, acuzat de „discurs al urii” și „transfobie”, după...

VIDEO | Cristian Terheș, acuzat de „discurs al urii” și „transfobie”, după ce a spus în Parlamentul European că bărbații care se consideră femei sunt „pervertiți” și reprezintă „cea mai mare amenințare pentru femei”

Trei eurodeputate cer o investigație pentru a stabili dacă alți trei colegi de-ai lor, Cristian Terheș, Isabella Adinolfi și Anders Vistisen au comis delictul de „discurs instigator la ură”, în timpul unei dezbateri despre drepturile femeilor de marți, din Parlamentul European.

Europarlamentarii Anders Vistisen, Isabella Adinolfi și Cristian Terheș „au dat declarații despre care credem că constituie un discurs instigator la ură”, potrivit unei scrisori a celor trei către președintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

Europarlamentarii Malin Björk, Evin Incir și Samira Rafaela au susținut, în scrisoare, colegii lor au încălcat regulile Parlamentului privind limbajul ofensator în timpul unei dezbateri privind ratificarea Convenției de la Istanbul din 2011.

Ce-au spus europarlamentarii respectivi?

Cristian Terheș a spus ceea ce era considerat de bun simț doar acum câțiva ani și anume că bărbații care se consideră femei sunt „bărbați pervertiți”. Așa numiții „transgenderi” reprezintă, „cea mai mare amenințare pentru femei” și a făcut o paralelă între bărbații care se identifică ca femei și bărbații care se identifică ca mașini.

În opinia celor trei reclamante, aceste cuvinte reprezintă ceva „direct transfob și constituie un discurs instigator la ură pe baza sexului și a orientării sexuale”.

În aceeași dezbatere, Isabella Adinolfi, europarlamentar al partidului Forza Italia din grupul Partidului Popular European, în cadrul aceleiași dezbateri în plen a vorbit despre agresarea sexuală a italienilor de către pakistanezi, bengalezi, marocani sau „imigranți africani”.

Și această afirmație ar fi sancționabilă, deoarece ar reprezenta „discurs al urii” pe bază de etnie și religie. Și europarlamentarul danez Anders Vistisen este sub lupa acuzării, pentru că a acuzat influența islamului pentru violența împotriva femeilor din țara sa, părând să-i acuze pe musulmani de „multe exemple de crimă și viol. ”

Cele trei reclamante au trimis o scrisoare acuzatoare președintei Parlamentului European, Roberta Metsola.

Recent, Parlamentul European a găzduit o expoziție a unei artiste LGBT, în care simbolurile creștine sunt prezentate în mod blasfemiator.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. Sunt transfob si homofob si sunt fanatic religios (si chiar “handicapat mintal” cum ne-a numit fosila CTP), pentru ca nu recunosc decat familia normala (nu si pe cea intre perversi). Nu recunosc “valorile” europene. Nici pe tovarasul actual (sustinator al homosexualitatii, desi in campania electorala se dadea drept credincios/crestin) nu l-am votat si nu-l voi vota niciodata!

  2. Nu se dezminte Terhes! Dupa atacurile curajoase impotriva aberatiilor plandemiei, a trecut la lgbt/feminism/etc.
    Bravo!
    Il asteptam si impotriva “schimbarilor climatice” 🙂

  3. Cristian Terhes e unul dintre cei mai valorosi europarlamentari de la Bruxelles. Omul asta ma face mandru sa fiu roman. Il voi vota in 2024 cu amandoua maini. Fara astfel de politicieni am ajunge in cativa ani intr-un URSS sexo-marxist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE