ACTUALITATEEmanuel Ungureanu își dorește centru de vaccinare la Catedrala Națională. Vasile Bănescu...

Emanuel Ungureanu își dorește centru de vaccinare la Catedrala Națională. Vasile Bănescu l-a lămurit pe deputatul USR-PLUS

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a lansat în spațiul public ipoteza conform căreia un centru de vaccinare Covid-19 să fie construit la Catedrala Mântuirii Neamului: „În Franța, am văzut centre de vaccinare în tot felul de biserici, am văzut în moschei, în catedrale catolice. Cum ar fi să avem un centru de vaccinare în Catedrala Neamului?“, a întrebat deputatul USR PLUS.

La scurt timp, Vasile Bănescu a venit cu o reacție de intențiile lui Emanuel Ungureanu:

„În legătură cu Catedrala Națională, ar trebui să știm că acolo se desfășoară și se va mai desfășura un șantier. În acest spațiu al șantierului nu există posibilitatea de a pătrunde, e un spațiu în care se lucrează, există muncitori, este inadecvat unei astfel de amenajări. Dincolo de acest lucru, nu există avize nici măcar pentru vizitarea acestui spațiu, cu atât mai puțin ar putea fi posibile avize sanitare pentru un astfel de centru care, în perspectiva oferită de autorități, nu este necesar.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Implicarea Bisericii în ceea ce am numit act de informare a credincioșilor cu privire la beneficiile unui vaccin despre care îi invităm să vorbească cu medicii și cu oameni care știu ce spun despre vaccinare este cu totul altceva și toți suntem de acord“, a spus Vasile Bănescu la Antena 3.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate