ACTUALITATEEmanuel Ungureanu își dorește centru de vaccinare la Catedrala Națională. Vasile Bănescu...

Emanuel Ungureanu își dorește centru de vaccinare la Catedrala Națională. Vasile Bănescu l-a lămurit pe deputatul USR-PLUS

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a lansat în spațiul public ipoteza conform căreia un centru de vaccinare Covid-19 să fie construit la Catedrala Mântuirii Neamului: „În Franța, am văzut centre de vaccinare în tot felul de biserici, am văzut în moschei, în catedrale catolice. Cum ar fi să avem un centru de vaccinare în Catedrala Neamului?“, a întrebat deputatul USR PLUS.

La scurt timp, Vasile Bănescu a venit cu o reacție de intențiile lui Emanuel Ungureanu:

„În legătură cu Catedrala Națională, ar trebui să știm că acolo se desfășoară și se va mai desfășura un șantier. În acest spațiu al șantierului nu există posibilitatea de a pătrunde, e un spațiu în care se lucrează, există muncitori, este inadecvat unei astfel de amenajări. Dincolo de acest lucru, nu există avize nici măcar pentru vizitarea acestui spațiu, cu atât mai puțin ar putea fi posibile avize sanitare pentru un astfel de centru care, în perspectiva oferită de autorități, nu este necesar.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Implicarea Bisericii în ceea ce am numit act de informare a credincioșilor cu privire la beneficiile unui vaccin despre care îi invităm să vorbească cu medicii și cu oameni care știu ce spun despre vaccinare este cu totul altceva și toți suntem de acord“, a spus Vasile Bănescu la Antena 3.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT