vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEDeputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, vrea să-l vadă pe Patriarhul Daniel vaccinat în...

Deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, vrea să-l vadă pe Patriarhul Daniel vaccinat în direct, la Catedrala Mântuirii Neamului

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu se arată mâhnit, într-un interviu acordat RFI, că nu l-a văzut pe Patriarhul Daniel vaccinându-se.

„Din păcate, nu l-am văzut încă pe Patriarhul Daniel vaccinându-se, nu am văzut preoți foarte mulți care să facă acest gest, pentru a îndemna cât mai mult populația în vârstă și cu comorbidități să fie pe primele locuri”, a afirmat deputatul USR PLUS.

Deputatul USR PLUS și-ar dori ca Biserica să se implice mai mult în campania de vaccinare: ”Să vă dau un exemplu: în Franța, am văzut centre de vaccinare în tot felul de biserici, am văzut în moschei, în catedrale catolice. Cum ar fi să avem un centru de vaccinare în Catedrala Neamului? Cum ar fi să-l vedem pe Patriarhul Daniel coordonând o asemenea campanie? Până la urmă, influența Bisericii în societate este foarte mare și ar trebui să vedem această implicare pentru o chestiune de sănătate publică”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Emanuel Ungureanu atrage atenția că la sate sunt probleme mari cu vaccinarea: ”E nevoie de un efort mare în zona rurală, acolo avem probleme mari cu vaccinarea, avem mari probleme cu informarea cetățenilor și o implicare a Bisericii consistentă în această campanie ar ajuta enorm”.

Reamintim că deputatul Ungureanu este cel care a făcut plângere penală împotriva preoților care împărtășeau credincioșii în fața Catedralei din Cluj Napoca, anul trecut.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Emanuel Ungureanu e un bolșevic care și-a făcut carieră politică numai cu demascări murdare prin care la adăpostul luptei anticorupție a făcut bani și rating politic…

  ăsta a dat in judecată preoții de la Catedrala din Cluj pentru că impărtășeau oamenii inainte de starea de urgență.

  Omul ăsta să vă zic cine e: un pocăit apostat, penticostal care și-a dat in gât prietenul pocăit că i-a găsit poze cu o elevă. In loc să meargă la consiliul parohial, la familie să facă o reglare discretă, justițiaru lu pește a publicat la presă totul să arate el ce sfânt pocăit este și cu asta a distrus și umilit și familiile fîcând public scandalul, l-a durut in cot vă dați seama. El vroia lauri, nu il interesa suferința familiilor nevinovate. Să strălucească el, sfântul pus deoparte, pocăitul sublim și moral.

  Dumnezeu lasă astfel de oameni să meargă singur in abis, ii lasă in prostia și trufia lor pana dau ei cu capul de zid.

 2. Eu vreau sa vad cel mult 300 de parlamentari – referendumul din 2009 a fost validat, dar in actualul Parlament avem 450 de deputati si senatori. Asta nu deranjeaza pe nimeni ? Vaccinarea Patriarhului e problema cea mai arzatoare a Romaniei ?

 3. Daca biserica are mai mare influenta decat voi atunci mai bine ati pleca de la conducere si sa lasati locul bisericii! V-ati adus aminte de Dumnezeu anticrestinilor? Mare minune!

 4. Ciocu mic, ipocritilor!
  Ce treaba are Biserica si vaccinarea? Sunteti pe langa.
  Folositi-va de influenta voastra, daca ati stiut cum sa v-o claditi. Daca nu, culegeti ce ati semanat.
  Patriarhul nu e agent de publicitate pentru Pfizer, Moderna etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE