ACTUALITATEDeputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, vrea să-l vadă pe Patriarhul Daniel vaccinat în...

Deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, vrea să-l vadă pe Patriarhul Daniel vaccinat în direct, la Catedrala Mântuirii Neamului

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu se arată mâhnit, într-un interviu acordat RFI, că nu l-a văzut pe Patriarhul Daniel vaccinându-se.

„Din păcate, nu l-am văzut încă pe Patriarhul Daniel vaccinându-se, nu am văzut preoți foarte mulți care să facă acest gest, pentru a îndemna cât mai mult populația în vârstă și cu comorbidități să fie pe primele locuri”, a afirmat deputatul USR PLUS.

Deputatul USR PLUS și-ar dori ca Biserica să se implice mai mult în campania de vaccinare: ”Să vă dau un exemplu: în Franța, am văzut centre de vaccinare în tot felul de biserici, am văzut în moschei, în catedrale catolice. Cum ar fi să avem un centru de vaccinare în Catedrala Neamului? Cum ar fi să-l vedem pe Patriarhul Daniel coordonând o asemenea campanie? Până la urmă, influența Bisericii în societate este foarte mare și ar trebui să vedem această implicare pentru o chestiune de sănătate publică”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Emanuel Ungureanu atrage atenția că la sate sunt probleme mari cu vaccinarea: ”E nevoie de un efort mare în zona rurală, acolo avem probleme mari cu vaccinarea, avem mari probleme cu informarea cetățenilor și o implicare a Bisericii consistentă în această campanie ar ajuta enorm”.

Reamintim că deputatul Ungureanu este cel care a făcut plângere penală împotriva preoților care împărtășeau credincioșii în fața Catedralei din Cluj Napoca, anul trecut.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

 1. Ciocu mic, ipocritilor!
  Ce treaba are Biserica si vaccinarea? Sunteti pe langa.
  Folositi-va de influenta voastra, daca ati stiut cum sa v-o claditi. Daca nu, culegeti ce ati semanat.
  Patriarhul nu e agent de publicitate pentru Pfizer, Moderna etc

 2. Daca biserica are mai mare influenta decat voi atunci mai bine ati pleca de la conducere si sa lasati locul bisericii! V-ati adus aminte de Dumnezeu anticrestinilor? Mare minune!

 3. Eu vreau sa vad cel mult 300 de parlamentari – referendumul din 2009 a fost validat, dar in actualul Parlament avem 450 de deputati si senatori. Asta nu deranjeaza pe nimeni ? Vaccinarea Patriarhului e problema cea mai arzatoare a Romaniei ?

 4. Emanuel Ungureanu e un bolșevic care și-a făcut carieră politică numai cu demascări murdare prin care la adăpostul luptei anticorupție a făcut bani și rating politic…

  ăsta a dat in judecată preoții de la Catedrala din Cluj pentru că impărtășeau oamenii inainte de starea de urgență.

  Omul ăsta să vă zic cine e: un pocăit apostat, penticostal care și-a dat in gât prietenul pocăit că i-a găsit poze cu o elevă. In loc să meargă la consiliul parohial, la familie să facă o reglare discretă, justițiaru lu pește a publicat la presă totul să arate el ce sfânt pocăit este și cu asta a distrus și umilit și familiile fîcând public scandalul, l-a durut in cot vă dați seama. El vroia lauri, nu il interesa suferința familiilor nevinovate. Să strălucească el, sfântul pus deoparte, pocăitul sublim și moral.

  Dumnezeu lasă astfel de oameni să meargă singur in abis, ii lasă in prostia și trufia lor pana dau ei cu capul de zid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...