duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion: S-au făcut în timpul pandemiei multe achiziții ilogice. Trebuie să...

George Simion: S-au făcut în timpul pandemiei multe achiziții ilogice. Trebuie să cunoască românii ce a stat în spatele deciziilor care au consumat mare parte din datoria externă

Comisia de anchetă parlamentară privind achizițiile din perioada pandemiei se întrunește în această săptămână, prima ședință fiind convocată cel mai probabil marți, a precizat liderul deputaților AUR, George Simion, conform Agerpres.

„În cadrul Comitetului liderilor am convenit cu ceilalți lideri de grupuri parlamentare, în afara liderului PNL, că săptămâna aceasta se va întruni comisia de anchetă privind achizițiile din timpul pandemiei, la inițiativa AUR.

Este o comisie formată în momentul acesta din 10 membri. S-au făcut în timpul pandemiei multe achiziții ilogice, de la scandalul cu UNIFARM, până la celebrele izolete ale domnului Raed Arafat și la spitalele modulare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trebuie să cunoască românii, și după aceea, în urma anchetei noastre organele abilitate, ce a stat în spatele deciziei de a face aceste achiziții care, din câte înțelegem noi, au consumat mare pare din datoria externă acumulată în ultimii doi ani. (…)

Mâine [marți] vrem să convocăm prima ședință a comisiei de anchetă. Toate partidele și-au desemnat reprezentanți, în afara de PNL. Este pe site-ul Camerei Deputaților. Sunt 10 membri parte a acestei comisii și sperăm în niște lucruri cât mai eficiente și cu o durată cât mai scurtă”, a declarat liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

Cornelia Nagy, președintele Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC), este urmărită penal de DNA pentru abuz în serviciu, într-un dosar legat de achiziția nelegală a 1,7 milioane de măști de protecție la începutul pandemiei de Covid-19. Prejudiciul creat de această infracțiune depășește 50 de milioane de lei.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Sigur că da, cele 60 de miliarde de euro s-au dus pe izolete și măști.
    Atîta vreme cît nu se taie la rădăcină, degeaba. Nu au avut nici o dovadă că e virus covid, nici că-i pandemie. Au mințit la fiecare pas.
    Ceea ce face Simion, din păcate, e doar praf în ochii, fie că-i cu bună știință fie că nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate