ACTUALITATEVictor Ponta își dorește un președinte ca Ioan Aurel Pop: Un astfel...

Victor Ponta își dorește un președinte ca Ioan Aurel Pop: Un astfel de intelectual naționalist nu place useriștilor și plusiștilor

La emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, fostul premier Victor Ponta a ridicat ipoteza susținerii unui candidat ca Ioan Aurel Pop la alegerile prezidențiale din 2024. Acesta și-a motivat dorința prin faptul cu președintele Academiei este un intelectual și un patriot:

„Sincer, eu cred că dacă Marcel Ciolacu candidează, va avea soarta Vioricăi Dăncilă, a lui Mircea Geoană, a lui Victor Ponta, a lui Adrian Năstase. Din păcate, liderul PSD strânge tot atacul.

Eu cred că toți, nu doar PSD, dar și PRO România, poate și AUR, am putea susține un candidat cu un profil de genul președintelui Academiei, domnul Ioan Aurel Pop, un tip inatacabil din punct de vedere intelectual, cu un simț patriotic extrem de dezvoltat. Nu place useriștilor și plusiștilor că e foarte naționalist, e patriot, dar pe care nu poți să-l acuzi că e nepregătit. Am dat un exemplu și sper că nu i-am făcut vreun rău“, a precizat Victor Ponta la Sinteza Zilei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. E foarte bună ideea candidaturii lui Ion Aurel Pop ÎNSĂ nu la sugestia lui Ponta.

    Ideal ar fi pentru PSD să admită să il sprijine pe Ion Aurel Pop odată ce acesta își depune candidatura independent.

    PSD e in groapă, cu zero candidați credibili. De aceea singura șansă e să admită un candidat neutru și să-l sprijine fără să se aștepte la nu știu ce avantaje. Altfel PSD va suferi o nouă infrangere datorată faptului că toată lumea se va coaliza impotriva lor ca de obicei. Asta-i pretul pe care PSD tre sa-l plătească pentru păcatele lor și așa s-ar reabilita partial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...