sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEVictor Ponta își dorește un președinte ca Ioan Aurel Pop: Un astfel...

Victor Ponta își dorește un președinte ca Ioan Aurel Pop: Un astfel de intelectual naționalist nu place useriștilor și plusiștilor

La emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, fostul premier Victor Ponta a ridicat ipoteza susținerii unui candidat ca Ioan Aurel Pop la alegerile prezidențiale din 2024. Acesta și-a motivat dorința prin faptul cu președintele Academiei este un intelectual și un patriot:

„Sincer, eu cred că dacă Marcel Ciolacu candidează, va avea soarta Vioricăi Dăncilă, a lui Mircea Geoană, a lui Victor Ponta, a lui Adrian Năstase. Din păcate, liderul PSD strânge tot atacul.

Eu cred că toți, nu doar PSD, dar și PRO România, poate și AUR, am putea susține un candidat cu un profil de genul președintelui Academiei, domnul Ioan Aurel Pop, un tip inatacabil din punct de vedere intelectual, cu un simț patriotic extrem de dezvoltat. Nu place useriștilor și plusiștilor că e foarte naționalist, e patriot, dar pe care nu poți să-l acuzi că e nepregătit. Am dat un exemplu și sper că nu i-am făcut vreun rău“, a precizat Victor Ponta la Sinteza Zilei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. E foarte bună ideea candidaturii lui Ion Aurel Pop ÎNSĂ nu la sugestia lui Ponta.

    Ideal ar fi pentru PSD să admită să il sprijine pe Ion Aurel Pop odată ce acesta își depune candidatura independent.

    PSD e in groapă, cu zero candidați credibili. De aceea singura șansă e să admită un candidat neutru și să-l sprijine fără să se aștepte la nu știu ce avantaje. Altfel PSD va suferi o nouă infrangere datorată faptului că toată lumea se va coaliza impotriva lor ca de obicei. Asta-i pretul pe care PSD tre sa-l plătească pentru păcatele lor și așa s-ar reabilita partial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE