ACTUALITATENarcisismul ucide: O femeie dependentă de social media și-a bătut fetița pentru...

Narcisismul ucide: O femeie dependentă de social media și-a bătut fetița pentru că o deranja când posta. Într-un final, a omorât-o

O femeie din Marea Britanie a fost condamnată la 15 ani de închisoare, după ce și-a omorât fetița de trei ani, pentru că a deranjat-o în timp ce întreținea relații sexuale cu concubinul său.

Anchetatorii au descoperit că mama, în vârstă de 23 de ani, o mai bătuse pe fiica sa de doar trei ani, pentru că îndrăznise să o deranjeze în timp ce filma clipuri pe Tik Tok. Autopsia a descoperit că fetița suferise răni multiple cu săptămâni înainte de a fi ucisă.

De altfel, așa zisa mamă nu s-a putut abține nici după moarte. La doar 30 de zile după uciderea fetei, Nicola Priest (foto) s-a întors pe rețelele sociale, unde a început să posteze filmulețe.Dacă în primele filmulețe femeia a părut să aibă remușcări față de fapta sa, în altele ea dansa sau analiza diferite produse cosmetice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Criminala a fost descrisă de martori drept „obsedată cu sine” și de selfie-uri. De altfel, toate filmările de pe camerele de supraveghere din clădirea unde locuia o arată pe aceasta cu telefonul în mână, chiar dacă micuța ei fetiță era chiar lângă ea.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Judecătorul care a condamnat-o pe femeie la 15 ani de închisoare a remarcat faptul că după ce a bătut-o, femeia nu a chemat medicii, deși fata putea fi salvată dacă se intervenea la timp. „Tu, nu ai făcut nimic pentru a căuta ajutor. Un apel prompt ar fi salvat viața lui Kaylee”, a spus judecătorul care a prezidat teribilul caz, scrie The Mirror.

Acest caz vine în contextul în care la Ploiești, doi copii au căzut de la balcon și au murit în timp ce mama lor transmitea în direct pe facebook.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate