marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATESorin Lavric (AUR): N-am să mă vaccinez. În spate se află, de...

Sorin Lavric (AUR): N-am să mă vaccinez. În spate se află, de fapt, niște interese de îmbogățire extraordinare. Și pe seama măștilor și pe seama vaccinării

Scriitorul Sorin Lavric, recent ales senator din partea partidului AUR, spune că nu se va vaccina împotriva noului coronavirus, deoarece nu crede că marile companii farmaceutice aveau timp să dezvolte un vaccin sigur.

Lavric a făcut aceste afirmații pentru siteul culturaladuba.ro.

Cât despre vaccin? Vă veți vaccina?

Nu.

N-am să mă vaccinez, dar vom fi până într-atât de șantajați încât dacă nu ne vom vaccina, nu vom mai avea cont în bancă, nu vom mai putea circula în străinătate și probabil că și locul de muncă va fi condiționat de vaccinare.”

Care este motivul pentru care nu vreți să vă vaccinați?

Pentru că nu cred că aveau timp până acum concernele farmaceutice să facă un vaccin care să fi fost verificat din timp. Nu scoți de pe azi pe mâine, că nu e aspirină. Testarea durează luni de zile și eu cred că vaccinul acesta nu are eficiența pe care ei o promit.

În spate se află, de fapt, niște interese de îmbogățire extraordinare. Și pe seama măștilor și pe seama vaccinării”, a spus Sorin Lavric.

Absolvent al Facultății de Medicină, Sorin Lavric afirmă că soluția pentru pandemie ar fi fost cea aleasă de Suedia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Soluția era cea suedeză, oamenii să fie lăsați să se imunizeze în masă.

Dar spitalele vedeți că sunt pline. Dacă ne-am fi îmbolnăvit în masă, nu credeți că ar fi fost o catastrofă pentru România?

Nu știu ce se întâmplă în spitale. De când a început această fantasmagorie a epidemiei, senzația pe care ți-o lasă cadrele medicale și mai ales propaganda statului este că în țara asta, dacă se moare de ceva, se moare exclusiv de Covid și atât.

Toate celelalte boli sunt ignorate, iar pacienții cu boli grave nu sunt primiți în spital dacă nu sunt testați pozitiv. Oamenii aceia mor cu zile pentru să sistemul medical e țintit asupra unei singure boli.

Statul a plătit regește mass-media pentru a răspândi această teroare a acestui microb apocaliptic, care este Covid”, a continuat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În cadrul interviului, Lavric a explicat și contextul afirmațiilor despre romi care au fost atât de criticate.

Aș vrea să ne oprim puțin și asupra afirmației că „romii sunt o plagă socială”. Cum o explicați?

Expresia a fost scoasă din context, dintr-un interviu pe care l-am dat în prima lună de pandemie. Am fost întrebat cine dintre români se va întoarce prima dată din țară. A fost o năvală, au venit cu zecile de mii.

Și eu am spus: nu mă ascund după degete, cei care vor veni cu zecile de mii, vor veni în cohortă, sunt cei care acum, din cauza restricțiilor impuse în occident, nu vor mai putea fura, cerși și codoși, adică a se prostitua.

Ceea ce spun eu e secretul lui Polichinelle, adică îl știm toți, înclinația etniei rome către acest tip de infracțiuni este știută și dovedită statistic. Asta nu înseamnă că toți romii sunt așa, ferească Dumnezeu.

În primul rând, partidul AUR a fost foarte sprijinit de romi în această campanie electorală. Și atunci, cum Dumnezeu să nu-i îndrăgesc pe colegii mei de partid?

Expresia „romii sunt o plagă socială”, scoasă din context, sună ca un verdict cu putere de generalizare. Dar o mare parte dintre ei, statistic vorbind, știți foarte bine că fac asta. Este părerea oricărui român, când vorbește despre țigani, dar nu toți au curajul să o spună. Însă, încă o dată, nu înseamnă că toți sunt așa.

Sunt și oameni minunați, chiar în rândurile partidului AUR, romi, care ne-au ajutat să obținem această victorie”, a explicat Lavric.

Despre femei, puteți găsi opiniile lui Sorin Lavric, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate